Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Platinet wireless speaker Aldo BT PMG140 (44329)

44329
Preces ID:582348
4760 
Piegādātāja noliktavā: 96 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vienkārši skaists
Aldo skaļrunis ir pārklāts ar estētiski pievilcīgu audumu, kas ir patīkams taustei un tai starpā pasargā ierīci no skrāpējumiem. Augšpusē izvietotās lielās pogas ļauj kontrolēt ierīci, pat uz to neskatoties. Funkcionāla siksniņa ļauj ērti pakarināt skaļruni, piemēram, pie rokas.

Mūzikas jauda
Platinet Aldo ir aprīkots ar diviem skaļruņiem ar faktisko jaudu 16 W, kas nodrošina dinamisku, skaļu un dzidru skaņu apvienojumā ar spēcīgiem basiem. 

Bezvadu brīvība
Platinet Aldo ir nākamās paaudzes skaļrunis, kurā izmantota Bluetooth 4.0 tehnoloģija. Pievienojiet savu viedtālruni, planšetdatoru vai klēpjdatoru bezvadu režīmā un atskaņojiet iemīļoto mūziku līdz 10 metru attālumā no skaļruņa.

Iemīļotā mūzika jebkurā vietā
Māja, pikniks vai varbūt āra ballīte? Varat ņemt Aldo sev līdzi jebkur, neraizējoties par elektriskās rozetes pieejamību. Iebūvētais akumulators ar 2000 mAh ietilpību nodrošinās nepārtrauktu mūzikas atskaņošanu vairāku stundu garumā.

Sarunas bez viedtālruņa
Ņemiet skaļruni sev visur līdzi un aizmirstiet, kur atstājāt telefonu. Līdzko kāds jums piezvana, pieņemiet zvanu, jo Platinet Aldo lieliski kalpo kā brīvroku ierīce.

Pievienojiet jebkuru ierīci
Vai vēlaties skaļrunim pievienot MP3 atskaņotāju, iPod vai citu mūzikas atskaņotāju bez Bluetooth savienojuma? Mēs zinām risinājumu! Platinet Aldo ir aprīkots ar līnijas savienotāju (AUX IN), kas padara to par simtprocentīgi universālu ierīci.

 



Ražotājs:
PLATINET

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt