Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Bowflex 2080 SelectTech regulējams stieņa komplekts 100874

100874*NA
Preces ID:843846
99350 
Piegādātāja noliktavā: 2 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Īpašības: 

  • Vai tu rūpējies par savu formu un regulāri trenējies? Vai vēlaties veidot savus muskuļus un pārsteigt ar savu pludmales izskatu? Vai varbūt jūs esat māmiņa, kas atgriežas savā pirmsgrūtniecības formā? Jūs rūpējaties par saviem ikdienas pienākumiem, strādājat un cenšaties iekļaut laiku treniņiem savā ikdienas grafikā. Jums ne vienmēr būs laiks doties uz sporta zāli, tāpēc ir vērts savākt inventāru mājās.

  • Bowflex atkal ir aktuāli. Šoreiz viņš iepazīstina ar regulējamo stieņu komplektu SelectTech 2080. Tas sastāv no taisna stieņa, salauzta stieņa un slodzēm ar kopējo svaru 36 kg un iespēju mainīt 7 iestatījumus.

  • Īpaša tehnoloģija ļauj ērti pielāgot slodzi, ietaupot laiku un vietu.

    VISPĀRĪBAS TAUPĪŠANA: SelectTech 2080 mērķis ir ietaupīt vietu. Izturīgā plastmasa, kas pārklāj metāla šķīvjus, nodrošina maigu nogulsnēšanos un klusāku treniņu.

    SVARA REGULĒŠANA: Jūs varat viegli mainīt svaru, vienkārši pagriežot pogu. Pateicoties tam, izmantojot vienu ierīci, jūs varat pacelt 9; 13,5; 18; 22,5; 27; 31,5 un 36 kg. Spēja pielāgoties pēc mazām vērtībām ļauj droši, pakāpeniski veidot spēkus.

    PREMIUM ROKTURI: Īpaši izstrādāts un ražots rokturis ar "neslīdēšanas" funkciju nodrošina drošību un vēl lielāku lietošanas komfortu. Perforētā virsma atrodas pat sešās taisnā stieņa vietās un gandrīz visā salauztā stieņa garumā. Pateicoties tam, jūs varat vingrot ar sev ērtu attālumu starp rokām.

    VINGRINĀJUMU DAUDZVEIDĪBA: Stieņa treniņš ir ideāls mājas treniņu variants. Ar tās palīdzību var trenēt rokas, sēžamvietas, kāju un vēdera muskuļus. Ja jums nav pieredzes vai idejas par vingrinājumiem, sniegtie mācību video ir mājiens. Mēs iesakām jums skatīties atskaņošanas sarakstu.



    SPECIFIKĀCIJAS:


    Slodzes maiņa: patentēta vienas rokas slodzes maiņas sistēma
    Vingrinājumu video skaits: 14
    Konfigurāciju skaits: 7
    Ielādēt iestatījumus: 9; 13,5; 18; 22,5; 27; 31,5 un 36 kg
    Izmēri: 150 x 30,5 x 33 cm (G x P x A)
    Aksesuāri: stieņa statīvu un papildu slodzi var iegādāties atsevišķi
    Paredzēts lietošanai mājās
    Garantija: 2 gadi

 

Ražotājs:
INNY

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt