Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Bestway džakuzi Lay-Z-Spa Ibiza 180x180cm (60015)

60015
Preces ID:723198
51180 
Piegādātāja noliktavā: 22 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Pēc garas dienas nekas vairāk nav relaksējošs kā iegremdēšanās siltā, rīstošā ūdenī savā pagalmā. Lay-Z-Spa® Ibiza AirJet ™ nodrošina nomierinošu masāžu līdz 6 cilvēkiem, vienlaikus to ātri un viegli uzstādot. Vienkārši pievienojiet sūkni un skatieties, kā tas piepildās.

Nomierinoša masāžas sistēma:
AirJet sistēmā ir 140 sprauslas, kas atbrīvo burbuļus no spa baseina dibena, lai radītu siltu, burbuļojošu vidi. Šie nomierinošie burbuļi palīdzēs jums atpūsties un atpūsties jūsu mājās.

Izturīga konstrukcija:
Šī spa piepūšamās sienas ir izgatavotas no izturīga, caurduršanas izturīga DuraPlus ™ materiāla, kas novērš bojājumus un saglabā formu pēc atkārtotas uzpildīšanas un iztukšošanas. Iekļautā automātiskās sildīšanas funkcija Freeze Shield ™ novērš iekšējo komponentu sasalšanu aukstā laikā, tāpēc jūs varat baudīt spa gadu no gada.

Saturs:
Aprīkots ar sūkni, kas ātri uzpūš spa, uzsilda ūdeni, aktivizē filtrēšanu un kontrolē masāžas sistēmu, šis spa ir vienkāršs un ērts. Sūknim ir viegli piekļūt no spa iekšpuses, un tas ir aprīkots ar dzērienu un uzkodu turētājiem. Komplektā ir arī ChemConnect ™ dozators, kas uztur jūsu ūdeni tīru un veselīgu, vienmērīgi izkliedējot pareizo hlora daudzumu. Turklāt spaIbiza ir aprīkots ar pastiprinātu vāku, kas saglabā siltumu, kad to nelieto, kā arī novērš putekļu un gružu uzkrāšanos uz ūdens.

 

dziļums :
66 cm
platums :
180 cm
garums :
180 cm
svars :
32,5 kg
ietilpība :
778 l
filtrs :
VI tips
iepakojuma izmērs :
76 x 55 x 57,5 ​​cm


Ražotājs:
BESTWAY

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt