Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Monkie Kid komandas slepenais štābs (80013)

80013
Preces ID:898838
25230 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

10+    Vecums
1959  Detaļu skaits

Ļaujiet bērniem iepazīt aizraujošās LEGO® Monkie Kid komandas slepenā štāba (80013) funkcijas. Šis LEGO rotaļu kuģis ir atverams un sadalāms, lai varētu ērti piekļūt detalizēti izstrādātajām dzīvojamajām telpām, darbnīcai, kustīgajam robotam un citām iespējām. Rotaļu celtni uz klāja var izmantot, lai aizāķētu vēršu klonu bruņoto uzbrukuma laivu, un Pigsy un Mei aizraujoši būvējamie ūdensmotocikli papildina kaujas iespējas. Šis LEGO komplekts ir brīnišķīga dāvana bērniem, un tajā ietilpst 7 minifigūras ar ieročiem, kā arī Sandy un kaķa Mo figūras aizraujošiem lomu spēļu piedzīvojumiem.

Interaktīvas instrukcijas
Apskatiet šīs kolekcionējamā rotaļlietas instrukcijas Instructions PLUS, kas ir pieejamas bezmaksas lietotnē LEGO Life. Tās ļauj bērniem izmantot tuvināšanas, pagriešanas un vizualizēšanas iespējas, būvējot reālo modeli.

Izglītojoši un jautri!
LEGO Monkie Kid™ rotaļu komplekti ir radīti, iedvesmojoties no klasiskā romāna “Ceļojums uz Rietumiem” (Journey to the West) stāstiem par Pērtiķu karali, un sakņojas Ķīnas kultūrā un vērtībās, palīdzot bērnos attīstīt radošumu, drosmi un izturību.

  • Šajā LEGO® Monkie Kid komandas slepenā štāba (80013) modelī bērniem ir papilnam pārsteigumu — tas atveras uz āru un ir sadalāms trīs daļās, lai varētu ērti piekļūt darbnīcai, dzīvojamām telpām, kustīgajam robotam un citām iespējām.
  • Bērni var izspēlēt episkas kaujas, iejūtoties savu mīļāko personāžu lomās, izmantojot Monkie Kid, Pigsy, Mei, ģenerāļa Ironclad, Snort, Grunt un Roar minifigūras, Sandy figūru un kaķa Mo figūru, kā arī aizraujošus ieročus, piemēram, zelta zizli.
  • Šī radošā rotaļlieta ir pilna ar izklaidējošām funkcijām, kas iedvesmo spēlēšanos, tostarp LEGO® rotaļu kuģa celtnis, ar ko aizāķēt vēršu klonu bruņoto uzbrukuma laivu un reaktīvo dzinēju, Pigsy un Mei modernie, ar šaujamieročiem aprīkotie ūdensmotocikli.
  • Šis 1959 detaļu LEGO® komplekts ir brīnišķīga dzimšanas dienas, īpaša notikuma vai svētku dāvana bērniem vecumā no 10 gadiem, kas piedāvā izaicinošu un gandarījumu sniedzošu būvēšanu un daudzas prieka stundas, spēlējoties vienam vai ar draugiem.
  • Monkie Kid komandas slepenā štāba izmēri ir aptuveni 40 cm augstumā, 41 cm garumā un 23 cm platumā laivas režīmā, bet atverot — līdz pat 89 cm garumā, un starp spēlēšanās reizēm tas ir uzmanību piesaistošs izstādīšanas elements jebkura bērna guļamistabā.
  •  Šī kolekcionējamā būvēšanas rotaļlieta ir pilnībā veidota no LEGO® klucīšiem, un tās dzinējspēks ir bērnu radošums. Baterijas nav nepieciešamas, tāpēc Monkie Kid misijām nekad nepietrūks enerģijas!
  • Izmantojot bezmaksas lietotnē LEGO® Life pieejamo pamācību Instructions PLUS, kurā būvēšanas laikā var tuvināt, pagriezt un vizualizēt šo unikālo rotaļlietu, bērni var izbaudīt digitāli papildinātu būvēšanas procesu. Pasakaini!
  • Izglītojošās LEGO® Monkie Kid™ būvēšanas rotaļlietas, kas radītas, iedvesmojoties no Ķīnas mītiskajiem stāstiem par Pērtiķu karali, palīdz bērniem attīstīt drosmi un izturību, vienlaikus izbaudot daudzas radošas izklaides stundas.
  • Lai savienotu un atdalītu LEGO® būvēšanas klucīšus, bērniem nav nepieciešamas Monkie Kid spējas! Tie atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, lai nodrošinātu saderību, vienmēr nevainojami vieglu savienošanu un izturīgas būves.
  •  LEGO® klucīši un detaļas tiek pārbaudīti teju katrā iedomājamā veidā, lai pārliecinātos, ka šis radošais rotaļu būvēšanas komplekts bērniem atbilst visaugstākajiem globālajiem drošības un kvalitātes standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt