Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Adar Sacīkšu trase XXL ar cilpas palaišanas ierīci 563728

563728
Preces ID:1300565
2950 
Piegādātāja noliktavā: 10 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

MEGA AUTO SACĪKŠU TRASE XXL CILPAS PALAIŠANAS IERĪCE


Milzīgs komplekts - trase ar trim apļiem un akumulatora darbināmu mašīnu ir pārsteidzoša dāvana ikvienam bērnam! Tā sniedz daudz stundu lieliskas izklaides un pozitīvi ietekmē mazuļa attīstību.


VELGA Sliežu celiņš ar trim riteņiem - saliktā veidā sliežu ceļa izmēri ir 77x51x26 cm.  Viegla montāža un demontāža nozīmē, ka šo komplektu var ņemt līdzi ceļojumos vai uz zemes gabalu. Tas jūsu bērnam sagādā stundām ilgu prieku. Komplekts ir krāsainās krāsās, kas noteikti vēl vairāk rosina spēlēties. TREŠI RIMS nodrošina plašu rotaļu klāstu - nav laika garlaikoties!


PLAŠA IELEJA - ideāli piemērota pievienotajam automobilim - Ietves platums ir aptuveni 3,5 cm - tajā ietilpst lielākā daļa tradicionālo mazo automobiļu/rezervuāru. Komplektā ir iekļauts viens ar akumulatoru darbināms transportlīdzeklis, kas brauc neatkarīgi. 


Drošība - Lai nodrošinātu visjaunākajiem bērniem maksimālu drošību, komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes, drošas un estētiskas plastmasas, ar vislielāko rūpību un uzmanību detaļām. Drošību apliecina CE sertifikāts. Rotaļlieta ir piemērota bērniem no 3 gadu vecuma.

 


Auto trase ir lieliska rotaļlieta, kas ietekmē bērna pareizu attīstību.


Spēlējot automašīnu sacīkstes, ir ne tikai pārsteidzoši pavadītas stundas, jautri pavadītas visai ģimenei, bet arī māca pazemību, pacietību. Turklāt šāda veida rotaļlietas attīsta acu un roku koordināciju un uzlabo reakcijas ātrumu uz stimuliem.


 


Komplektā ir 34 elementi:


1x automašīna

33x elementi sliežu ceļa montāžai.

 


 Iepakojumā ir iekļautas sliežu ceļa montāžas instrukcijas ar attēliem.








 


Iepakojums: 46x33x7 cm







Trase: 77x51x26 cm


Automašīna: 8,5x2,5x2,5 cm


Vecums: 3+


Automašīnas barošanas avots: 2xAAA 1,5 V nav iekļauts komplektā



Ražotājs:
ADAR

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt