Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Technic Teleskopiskais iekrāvējs (42133)

Preces ID:1133914
3270 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

7+  Vecums
143 Detaļu skaits

Šis “divi vienā” būvēšanas komplekts sagādās daudz prieka bērniem no 7 gadu vecuma, kuriem patīk būvēšanas rotaļlietas un vilcējauto. LEGO® Technic būvējamajam modelim "Teleskopiskais iekrāvējs" (42133) ir reālistiskas funkcijas, piemēram, stūres mehānisms, paceļama strēle un kustīgi pacēlāji. Komplektā ir arī būvējama palete, kuru pacelt, lai bērni varētu lomu spēlēs atveidot dažādus piedzīvojumus būvlaukumā.

“Divi vienā” modelis.
Ar šo kolosālo būvēšanas komplektu bērniem būs daudz, ko darīt, jo teleskopisko pacēlāju var pārbūvēt par vilcējauto ar stūres mehānismu un paceļamu strēli.

Mācīšanās rotaļājoties.
LEGO® Technic būvēšanas komplektos iekļautas reālistiskas kustības un mehānismi, kas iepazīstina jaunos LEGO būvētājus ar mašīnbūves pasauli saprotamā un reālistiskā veidā.

  • Dāvana bērniem. Celtniecības faniem patiks būvēt un rotaļāties ar LEGO® Technic rotaļu komplektu "Teleskopiskais iekrāvējs" 42133.
  • Autentiskas funkcijas. Teleskopiskā iekrāvēja modelim ir reālistiskas detaļas, piemēram, stūres mehānisms, paceļama strēle un kustīgi pacēlāji.
  • Iekļauts piederums — palete. Bērni var lomu spēlēs atveidot piedzīvojumus ar teleskopisko iekrāvēju, kas paceļ un pārvieto paleti.
  • “Divi vienā” modelis. Teleskopiskā iekrāvēja modeli var pārbūvēt par rotaļu vilcējauto ar stūres mehānismu un paceļamu strēli, lai bērni izbaudītu vēl vairāk būvlaukuma lomu spēļu.
  • Mazajiem automašīnu faniem. Šis būvēšanas komplekts ir veidots bērniem, kuriem patīk būvlaukuma rotaļlietas un vilcējauto modeļi.
  • Izmēri. Teleskopiskā iekrāvēja modeļa aptuvenie izmēri: augstums 8 cm, garums 17 cm, platums 7 cm.
  • Mācīšanās rotaļājoties. LEGO® Technic pasaule piedāvā sarežģītākas būvējamas rotaļlietas bērniem, kuri ir gatavi jaunam būvēšanas izaicinājumam.
  • Kvalitāte bez kompromisiem. LEGO® Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  • Garantēta drošība. LEGO® Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt