Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Technic Monster Jam Megalodon (42134)

42134
Preces ID:804290
2430 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

7+   Vecums
260  Detaļu skaits
 

Atklāj autentisku fanu iemīļotā Monster Jam™ modeli ar LEGO® Technic būvēšanas komplektu "Monster Jam™ Megalodon™" (42134), kas bērniem no 7 gadu vecuma piedāvā automašīnu ar pavelkamu motoru. Monstru vāģis ir autentiskās krāsās un rotāts ar grafikām, un tam ir daudz detaļu, ko bērniem atklāt. Pavelkamais motors padara rotaļas vēl aizraujošākas, jo bērni var sarīkot sacīkstes un izpildīt kolosālus trikus. Kad monstru vāģis brauc, tā spuras kustas, un reālistisku izskatu tam piešķir haizivs zobiun lielās riepas, lai rotaļas nekad nebeigtos!

Aizraujoša “divi vienā” rotaļlieta.
Kad pienācis laiks jaunam izaicinājumam, šo “divi vienā” auto var pārbūvēt par jūras briesmoņa zemo sacīkšu auto. Iedvesma tam gūta no mītiska jūras briesmoņa, un šajā rotaļu auto manāmas gan haizivs, gan kalmāra iezīmes, kas kopā veido baisu transportlīdzekli, turklāt tam ir arī pavelkams motors spraigām rotaļām.

Iedvesmo rītdienas inženierus.
LEGO Technic būvējamie modeļi — transportlīdzekļi, kuri izskatās un darbojas kā īsti,— piedāvā jaunajiem LEGO faniem iepazīties ar inženierzinātnēm un mehāniku.

  • Kolosāls monstru vāģa modelis. Bērniem patiks būvēt LEGO® Technic rotaļu auto "Monster Jam™ Megalodon™" 42134 un sarīkot ar to sacīkstes. Šai “divi vienā” rotaļlietai ir pavelkams motors aizraujošām rotaļām.
  • Interaktīvas rotaļas. Izmanto pavilkšanas funkciju, lai auto trauktos uz priekšu, bet pēc tam izpildi lieliskus monstru vāģu trikus.
  • “Divi vienā” rotaļlieta. Jautrība turpinās, jo bērni var monstru vāģi pārbūvēt par zemo sacīkšu auto, kam iedvesma gūta no leģendāra jūras briesmoņa.
  • Piemērots zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma. Lieliska iepazīšanās ar būvēšanu un inženierzinātnēm jaunajiem monstru vāģu faniem. Izcila dzimšanas dienas dāvana Monster Jam™ faniem.
  • Varens modelis. Megalodon™ auto ir aptuveni 13 cm augsts, 24 cm garš un 13 cm plats, un šis būvējamais modelis ir lieliski piemērots radošām rotaļām.
  • Autentiskas detaļas. Gluži kā īstajam Monster Jam™ Megalodon™ arī šai LEGO® Technic rotaļu versijai ir raksturīgie haizivs zobi, kā arī spuras, kas braucot kustas.
  • Iekļautas uzlīmes. Bērniem patiks modeli papildināt ar uzlīmēm, lai atveidotu Monster Jam™ Megalodon™ haizivs vāģa satriecošo izskatu.
  • Iedvesmo nākotnes inženierus. LEGO® Technic pasaule piedāvā sarežģītākas būvējamas rotaļlietas jaunajiem LEGO faniem, kuri ir gatavi nākamajam būvēšanas izaicinājumam.
  • Kvalitatīvi materiāli. LEGO® Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc vari būt drošs, ka tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  • Vienmēr droši. LEGO® Technic detaļas tiek maksimāli pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt