Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Technic Monster Jam El Toro Loco (42135)

42135
Preces ID:804531
2020 
Piegādātāja noliktavā: 86 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

7+   Vecums
247 Detaļu skaits

Leģendām apvītais Monster Jam™ monstru vāģis El Toro Loco™ (42135) allaž ir nepārspējami aizraujošs. Ar šo kolosālo būvēšanas rotaļlietu bērni no 7 gadu vecuma var atveidot iemīļoto monstru vāģi LEGO® veidolā. Slavenā auto faniem patiks aplūkot ragus, deguna riņķi, zobus un liesmu attēlus — gluži kā īstajam auto. Bērni var monstru vāģi pavilkt atpakaļ, lai tas trauktos uz priekšu, vai arī uzbūvēt paši savas rampas, lai atveidotu lieliskus trikus.

“Divi vienā” rotaļlieta neskaitāmām priekpilnām stundām.
Šajā būvēšanas komplektā ir daudz, ko atklāt. Kad bērni vēlas jaunu izaicinājumu, viņi rotaļu monstru vāģi var pārbūvēt par sacīkšu auto ar pavelkamu motoru. Šī bezceļu sacīkšu auto salonā ir arī autentisks drošības režģis.

Iedvesmo rītdienas inženierus.
LEGO Technic būvējamie modeļi — transportlīdzekļi, kuri izskatās un darbojas kā īsti,— piedāvā jaunajiem LEGO faniem aizraujošu iepazīšanos ar inženierzinātnēm un mehāniku.

  • Kolosāls monstru vāģa modelis. Bērniem patiks būvēt LEGO® Technic rotaļu auto Monster Jam™ El Toro Loco™ (42135) un sarīkot ar to sacīkstes. Šai “divi vienā” rotaļlietai ir pavelkams motors aizraujošām rotaļām.
  • Pavelkams motors. Bērni var viegli izmantot pavilkšanas funkciju, lai rotaļu auto trauktos uz priekšu. Šis izturīgais transportlīdzeklis ir lieliski piemērots, lai atveidotu elpu aizraujošus monstru vāģu lēcienus un trikus.
  • “Divi vienā” rotaļlieta. 2 modeļi vienā komplektā, lai tev būtu daudz, ko atklāt. Bērniem patiks auto pārbūvēt par bezceļu sacīkšu auto .
  • Piemērots zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma. Šis komplekts piedāvā lielisku iepazīšanos ar būvēšanu un inženierzinātnēm jaunajiem monstru vāģu faniem. Tas būs arī izcila dzimšanas dienas dāvana ikvienam, kam patīk Monster Jam™.
  • Perfekts lielums bērnu rotaļām. El Toro Loco™ auto ir aptuveni 11 cm augsts, 18 cm garš un 11 cm plats, un šis būvējamais modelis ir lieliski piemērots radošām rotaļām.
  • Autentiskas detaļas. Tāpat kā īstajam Monster Jam™ El Toro Loco™ arī šai LEGO® Technic rotaļu versijai ir ragi, deguna riņķis, zobi un liesmu attēli,kas kļuvuši slaveni, pateicoties īstajam auto.
  • Jautrība ar uzlīmēm. Bērniem patiks modeli papildināt ar lieliskajām uzlīmēm, kas tam piešķirs raksturīgo Monster Jam™ El Toro Loco™ izskatu.
  • Būvē pa īstam. LEGO® Technic būvēšanas komplekti piedāvā sarežģītākus būvēšanas izaicinājumus LEGO faniem, kuri ir gatavi nākamajam būvēšanas izaicinājumam.
  • Kvalitatīvi materiāli. LEGO® Technic detaļas atbilst augstiem nozares standartiem, lai tās ikreiz būtu vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas.
  • Vienmēr droši. LEGO® Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības kritērijiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt