Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Technic BMW M 1000 RR (42130)

42130
Preces ID:868800
21980 
Piegādātāja noliktavā: 2 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+   Vecums
1920  Detaļu skaits

BMW M 1000 RR ir radīts sporta sacīkstēm un perfekti piemērots braukšanai pa ceļiem, tāpēc tas ir iekarojis motosporta un motociklu fanu sirdis. Tagad tu vari izbaudīt aizraujošo būvēšanas procesu un izveidot pats savu LEGO® Technic modeli (42130), kurā atveidots izcilais motocikls.

Nepārspējama jauda.
Izpēti neskaitāmās detaļas, kas atveidotas šajā iespaidīgajā motocikla modelī. Pirmo reizi LEGO Technic pasaulē ir izmantots 1:5 mērogs. Modelim ir autentiskas īpašības, tas izskatās un pārvietojas gluži kā īsts. Izpēti funkcionālo 3 pārnesumu (+ neitrālais) pārnesumkārbu, stūrēšanu, priekšējo un aizmugurējo piekari, ķēdes pārvadu un rindmotoru ar 4 virzuļiem. Šis motocikla modelis ar BMW emblēmu stilīgi izskatās, izlikts apskatei, un tam ir 2 demonstrēšanas pamatnes.

Lai tava aizraušanās ved tevi tālāk.
LEGO Technic komplekts ""BMW M 1000 RR"" ir daļa no LEGO modeļu kolekcijas pieaugušajiem. Šie būvēšanas komplekti, kuros atveidoti daži no pasaulē populārākajiem transportlīdzekļiem, piedāvā pieaugušajiem ieskatu inženierzinātņu pasaulē un vienlaikus būvēšanas projektu, kas sniedz atpūtu.

  •  Būvēšanas komplekts pieaugušajiem. Iedarbini savu radošo dzinēju ar šo aizraujošo modeli. LEGO® Technic komplekts ""BMW M 1000 RR"" (42130) ir perfekts komplekts pieaugušajiem, kuri vēlas īstenot praktisku projektu.
  •  Daudz funkciju. Izpēti autentiskās detaļas šajā 1:5 mērogā veidotajā modelī, tostarp 3 pārnesumu (+ neitrālais) pārnesumkārbu, stūrēšanu, priekšējo un aizmugurējo piekari, ķēdes pārvadu un motoru ar 4 virzuļiem.
  •  Stilīgs izskats. Apbrīno krāsu paleti ar sarkano, balto un zilo krāsu, kā arī leģendāro BMW emblēmu. No riepām līdz vējstiklam — šajā modelī nav palaista garām neviena detaļa.
  •  Satriecoša BMW dāvana. Ikviens motociklu mīļotājs būtu priecīgs dāvanā saņemt šo iespaidīgo modeļa komplektu. Tas ir veidots tieši pieaugušajiem un piedāvā aizraujošu projektu, lai radītu stilīgu apskates modeli.
  •  1:5 mērogs. Šis izcilais modelis ir aptuveni 27 cm augsts, 45 cm garš un 17 cm plats (izmēri bez demonstrēšanas pamatnes).
  •  Ar lepnumu parādi savu aizraušanos. Komplektā ir iekļauta demonstrēšanas pamatne un sacīkšu pamatne, tāpēc ar šo iespaidīgo motocikla modeli vari radīt eksponātu, kas raisīs sarunas.
  •  Īsta sadarbība. Šis būvēšanas komplekts ir radīts LEGO® Technic dizaina komandas sadarbībā ar BMW.
  •  LEGO® Technic modelis pieaugušajiem. Daļa no modeļu klāsta pieaugušajiem, kas piedāvā iepazīšanos ar inženierzinātnēm un būvēšanas projektu, kas sniedz atpūtu.
  •  Kvalitatīvi materiāli. LEGO® Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  •  Drošība pirmajā vietā. LEGO® Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt