Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros smagā automašīna (42129)

42129
Preces ID:815407
24680 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

12+   Vecums
2129  Detaļu skaits

LEGO® Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros smagās automašīnas (42129) modelis sagādās prieku ikvienam, kam patīk jaudīgas rotaļu mašīnas un būvēšanas rotaļlietas. Šai rotaļu smagajai automašīnai ir daudz reālistisku funkciju, un tās būvēšana sniegs īstu gandarījumu pieaugušajiem un bērniem no 12 gadu vecuma. Atver salona durvis un dzinēja pārsegu. Apskati visu 4 riteņu funkcionālo piekari un atver apkopes lūku, lai pārbaudītu pārnesumkārbu. Modelim ir arī detalizēts dzinējs ar rotējošu radiatora ventilatoru. Šajā modelī ir iekļauts LEGO Technic jaunums: diferenciāļa bloķētājmehānisms. Lietotnē vari bloķēt un atbloķēt diferenciāļus, lai automašīnu manevrētu bezceļu apstākļos.

Iepazīsti lietotni!
Šim modelim būvēšana ir tikai pirmais solis. Izmanto lietotni CONTROL+, lai pārbaudītu, ko spēj šī varenā automašīna. Izmanto dažādus vadības ekrānus, lai stūrētu un darbinātu diferenciāļa bloķētājmehānismu. Lietotne piedāvā izaicinājumus un sasniegumus, lai rotaļas nekad neapniktu.

  • Būvēšanas rotaļlietu faniem patiks būvēt pašiem savu Mercedes-Benz Zetros smagās automašīnas modeli. Visas automašīnas funkcijas vari iepazīt, izmantojot lietotni LEGO® Technic CONTROL+.
  • Šajā LEGO® Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros smagās automašīnas (42129) modelī ir daudz autentisku detaļu, piemēram, funkcionāla piekare visiem 4 riteņiem, detalizēta pārnesumkārba un diferenciāļa bloķētājmehānisms.
  • Reālistiski dizaina elementi, piemēram, sacensību uzlīmes un 2 ugunsdzēšamie aparāti. Izmanto karogus, lai izveidotu šķēršļu trasi, un pārbaudi automašīnas spējas uz dažādiem ceļa segumiem.
  • Šis ir lielisks komplekts, ko pieaugušajiem un bērniem no 12 gadu vecuma iepazīt kopā. Tā ir arī lieliska rotaļlieta jaunajiem LEGO® būvētājiem, kuri meklē jaunu būvēšanas izaicinājumu.
  • Rotaļu smagās automašīnas modeļa aptuvenie izmēri: augstums 21 cm, garums 48 cm, platums 19 cm.
  • Nepieciešamas 6 gab. AA baterijas (nav iekļautas komplektā). Bateriju bloks ir viegli atvienojams, tāpēc baterijas var viegli nomainīt.
  • Šai ar lietotni attāli vadāmajai LEGO® Technic smagajai automašīnai piedziņu nodrošina 1 viedais centrmezgls ar Bluetooth® savienojumu, 3 lielie motori un 1 vidējais motors (iekļauti komplektā).
  • LEGO® Technic būvēšanas rotaļlietas piedāvā sarežģītākas iespējas LEGO faniem, kuri ir gatavi nākamajam būvēšanas izaicinājumam.
  • LEGO® Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var droši savienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt