Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Star Wars The Armorer Mandalorian smēde (75319)

75319
Preces ID:978543
7900 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+   Vecums
258  Detaļu skaits
 

Jaunie fani var atveidot seriāla “Star Wars: The Mandalorian” ainas un rotaļās izkalt beskara bruņas ar šo detalizēto LEGO® klucīšu modeli — "The Armorer Mandalorian™ smēde" (75319). Virs smēdes ieejas ir Mudhorn logotips, modelim ir atvienojama ēze ar rotējošu nosūcēju un tīģeli, un te ir arī holokrons, lielisks aprīkojums, glabāšanas skapis un dažādi piederumu elementi, tostarp 3 beskara stieņi un termodetonators.

Kolosāla būvējama rotaļlieta.
Komplektā ir iekļautas 3 LEGO minifigūras, kas ir 2021. gada septembra jaunums: Mandalorian, Paz Vizsla un Armorer, un tām ir lieliski ieroči un piederumu elementi, tostarp īpaša Mandalorian šautene un 2 reaktīvie pacēlāji, kas sniedz vēl radošākas rotaļu iespējas. Komplektā ir iekļautas pakāpeniskas instrukcijas, lai būvēšana sagādātu prieku arī LEGO pasaules jaunpienācējiem.

Lieliskas dāvanas.
Jau kopš 1999. gada LEGO Group atveido Zvaigžņu karu pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus. LEGO Star Wars tagad ir uzņēmuma visveiksmīgākā sērija, un šajā klāstā ir pieejama plaša dāvanu izvēle visu vecumu faniem.

  • Atbalsti bērna aizraušanos ar seriālu “Star Wars: The Mandalorian” un iedvesmo būvēt un lomu spēlēs atveidot pašu izdomātus stāstus ar šo detalizēto LEGO® klucīšu modeli — "The Armorer Mandalorian™ smēde" (75319).
  • Iekļautas 3 LEGO® minifigūras, kas ir 2021. gada septembra jaunums: Mandalorian, Paz Vizsla un Armorer; katrai minifigūrai ir lieliski ieroči un piederumu elementi, tostarp 2 reaktīvie pacēlāji, kas rosinās radošas rotaļas.
  • Virs smēdes ieejas ir Mudhorn logotips, modelim ir atvienojama ēze ar liesmu elementiem, rotējošu nosūcēju un tīģeli, un te ir arī holokrons, aprīkojums, galds ar slepenu nodalījumu un glabāšanas skapis.
  • Smēdē ir daudz piederumu elementu radošām rotaļām, tostarp papildu Mandalorian ķivere, 3 beskara stieņi, termodetonators un slota, kā arī izkaltie ieroči un šautene.
  • Šī rotaļlieta ir lieliski piemērota būvēšanai un rotaļām gan vienatnē, gan kopā ar draugiem. Tā būs izcila dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana radošiem bērniem un ikvienam Zvaigžņu karu fanam no 8 gadu vecuma.
  • Mandalorian smēdes modelis ir aptuveni 9 cm augsts, 18 cm plats un 16 cm dziļš. Rotaļu piedzīvojumu starplaikos tas lieliski izskatīsies, izlikts apskatei bērna istabā.
  • Vai apsver iespēju iegādāties šo būvējamo komplektu ar 258 detaļām Zvaigžņu karu fanam, kuram vēl nav pieredzes ar LEGO® komplektiem? Nekādu problēmu. Komplektā ir pakāpeniskas instrukcijas, kas palīdzēs būvēt ar pārliecību.
  • LEGO® Star Wars™ būvēšanas rotaļlietas ir izcili piemērotas, lai bērni (un pieaugušie fani) atveidotu neaizmirstamās sāgas ainas, radītu paši savus oriģinālos stāstus vai būvētu un izliktu apskatei apbrīnojamus būvējamos modeļus.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir saderīgas, un tās var droši un viegli savienot.
  • LEGO® klucīši un detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt