Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Republic Gunship™ (75309)

75309
Preces ID:791500
44920 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Atsauc atmiņā episko Geonosis kauju no filmas “Zvaigžņu kari: Klonu kari” ar šo Ultimate Collector Series Republic Gunship (75309) būvējamo apskates modeli. No LEGO® klucīšiem ir skaisti atveidotas Low Altitude Assault Transport (LAAT) transportlīdzekļa autentiskās detaļas, tostarp pilotu kabīnes, izvēršami, apaļi bruņu torņi, 2 lielgabali augšpusē, īpaši garie spārni, atveramas sānu malas un aizmugures lūka, kā arī iekšpuses detaļas.

Vislabākā izvēle LEGO faniem.
LEGO fani balsoja, lai šis kolosālais būvējamais modelis kļūtu par Ultimate Collector Series komplektu, un to papildina demonstrēšanas statīvs ar informācijas plāksnīti, kā arī Clone Trooper Commander un Mace Windu LEGO minifigūras. Komplektā ir iekļautas pakāpeniskas instrukcijas, lai ikviens varētu ļauties būvēšanas izaicinājumam un izbaudīt patīkamo radošo procesu.

Iespaidīga dāvana.
Šis kvalitatīvais komplekts ir daļa no LEGO Star Wars™ pieaugušajiem paredzēto būvēšanas komplektu kolekcijas, un tas būs lieliska dāvana pašam sev, Zvaigžņu karu entuziastiem vai aizrautīgiem LEGO faniem.

  • Patīkami pavadi laiku, veidojot visu laiku pirmo Ultimate Collector Series Republic Gunship (75309) versiju, kas tik ļoti līdzinās Geonosis kaujā filmā “Zvaigžņu kari: Klonu kari” redzētajai.
  • Šim būvējamajam apskates modelim ir daudz autentisku funkciju, tostarp 2 pilotu kabīnes, izvēršami, apaļi bruņu torņi, 2 lielgabali, īpaši gari spārni un atveramas sānu malas un aizmugures lūka.
  • Uz demonstrēšanas statīva ir informācijas plāksnīte un vieta 2 komplektā iekļautajām LEGO® Star Wars™ minifigūrām: Clone Trooper Commander ar šauteni un Mace Windu ar gaismas zobenu.
  • Par Star Wars™ Republic Gunship tiešsaistes aptaujā balsoja LEGO® fani, kuri vēlējās, lai tas kļūtu par nākamo Ultimate Collector Series (UCS) komplektu. Lūk, pēc jūsu pieprasījuma tas ir klāt!
  • Šī kvalitatīvā, sarežģītā komplekta būvēšana sniegs īstu gandarījumu, un tas būs lieliska dzimšanas dienas vai svētku dāvana sev, uzticamam Zvaigžņu karu fanam vai aizrautīgam LEGO® entuziastam.
  • Modelis kopā ar statīvu ir aptuveni 33 cm augsts, 68 cm garš un 74 cm plats, un tu noteikti vēlēsies šo LEGO® Star Wars™ kolekcijas komplektu fotografēt un parādīt citiem.
  • Būvēšanas komplektā ir 3292 detaļas, un tam ir pievienotas ilustrētas, pakāpeniskas instrukcijas, lai sarežģīto modeli ar pārliecību varētu uzbūvēt arī tie Zvaigžņu karu fani, kuriem vēl nav lielas pieredzes ar LEGO® komplektiem.
  • Šis pieaugušajiem paredzētais LEGO® Star Wars™ komplekts ir daļa no būvēšanas komplektu kolekcijas aizrautīgiem entuziastiem, kuriem brīvajā laikā patīk veidot pašdarinātus projektus.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, un tās var droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt