Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO R2-D2™ droīda figūra 75308

75308
Preces ID:791594
22560 
Piegādātāja noliktavā: 18 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

zdzīvo klasiskos “Zvaigžņu karu” mirkļus, būvējot šo neticami detalizēto R2-D2 LEGO® droīda figūru. 2021. gada maija jaunā dizaina modelim ir daudz autentisku detaļu — ievelkama vidējā kāja, rotējoša galva, atveramas un izbīdāmas priekšējās lūkas, uz augšu pavelkams un pagriežams periskops, kā arī galvas nodalījumā paslēpts Luke Skywalker gaismas zobens.

Būvē un izliec apskatei!
Interesantajam konstruktora modelim ir būvējams apskates statīvs ar informatīvo plāksnīti, R2-D2 LEGO droīda figūra un ekskluzīvs LEGO klucītis par godu “Lucasfilm” 50. gadadienai; viss kopā veido brīnišķīgu mājas vai darbavietas dekorāciju.

Īpaša dāvana.
Šis komplekts ietilpst izcilas kvalitātes LEGO Star Wars būvēšanas komplektu kolekcijā pieaugušajiem un ir lieliska dāvana sev, “Zvaigžņu karu” faniem un pieredzējušiem LEGO būvētājiem.

  • Būvē un izliec apskatei šo neticami detalizēto 2021. gada maija jauno LEGO® klucīšu modeli — ikonisko “Zvaigžņu karu” sāgas tēlu R2-D2 (75308).
  • Tam ir daudz autentisku iespēju — ievelkama vidējā kāja, rotējoša galva, atveramas un izbīdāmas priekšējās lūkas un regulējams periskops, kā arī galvas nodalījumā paslēpts gaismas zobens.
  • Iekļauts būvējams apskates statīvs ar informatīvu plāksnīti, LEGO® Star Wars™ R2-D2 LEGO droīda figūra un īpašs LEGO klucītis par godu “Lucasfilm” 50. gadadienai.
  • Šis izcili kvalitatīvais komplekts ir daļa no kolekcionējamu, būvēšanai un apskatei paredzētu LEGO® Star Wars™ modeļu sērijas.
  • Šis sarežģītais, interesantais būvēšanas komplekts ar 2315 detaļām ir brīnišķīga dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai kā pārsteigums visiem “Zvaigžņu karu” pazinējiem un LEGO® Star Wars cienītājiem.
  • Kolekcionējamais klucīšu R2-D2 modelis (aptuvenais augstums 31 cm, platums 20 cm, dziļums 15 cm) ir iespaidīga dekorācija mājās vai darbavietā.
  • Vai grasies dāvināt šo komplektu “Zvaigžņu karu” suvenīru kolekcionāram, kurš ir jaunpienācējs LEGO® pasaulē? Tikai mieru! Pievienotas skaidras instrukcijas, lai visi varētu pārliecinoši ķerties pie šī sarežģītā būvējuma.
  • Kolekcionējamie LEGO® Star Wars™ komplekti pieaugušajiem ir paredzēti izvēlīgiem hobiju un pašu rokām darinātu projektu entuziastiem, lai atpūstos no ikdienas gudrā, radošā un izklaidējošā veidā.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās būtu saderīgas un vienmēr viegli un droši savienojamas.
  • LEGO® klucīši un detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai tie noteikti atbilstu stingriem vispasaules drošības standartiem.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt