Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Marvel Eternals Arišema ēnā (76155)

Preces ID:792342
6070 
Piegādātāja noliktavā: 89 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

7+    Vecums
493   Detaļu skaits
 

Apvieno visus interesantos elementus no Marvel Studios filmas "The Eternals" vienā lieliskā LEGO® rotaļu komplektā. Komplektā "Arišema ēnā" (76155) 4 Mūžīgie, Viltnieks un Dievišķais dodas supervaroņu cīņā, kas liks bērnu elpai aizrauties.

Atdarini piedzīvojumus no Marvel filmas!
Bērni dodas palīgā 4 Mūžīgajiem, lai uzvarētu Viltnieku sikspārni. Mūžīgajiem piemīt interesantas spējas: Ajaks ir vienīgais, kurš prot sazināties ar spēcīgajām citplanētiešu būtnēm Dievišķajiem, Sersi spēj pārveidot matēriju par jebko citu, Ikarim piemīt pārcilvēcisks spēks un Kingo var radīt zemes enerģijas vilni. Komplektā iekļauta arī kustināma Dievišķā figūra, kuras rokā var ievietot Mūžīgā minifigūru. Ja komplekts paredzēts minifigūru fanam, ņemiet vērā, ka šis lieliskais LEGO rotaļu komplekts ir vienīgais, kurā iekļautas Ajaka un Kingo minifigūras!

Marvel Studios filmas "The Eternals" rotaļu komplekti.
LEGO Marvel The Eternals būvēšanas rotaļlietas ir unikāli rotaļu komplekti ar foršiem tēliem, kas iedvesmo bērnus radošām rotaļām un lomu spēlēm.

  • LEGO® Marvel Eternals rotaļu komplekts ""Arišema ēnā"" (76155) ļauj mazajiem supervaroņiem izspēlēt piedzīvojumus no Marvel filmas, palīdzot 4 Mūžīgajiem doties cīņā pret ļauno Mainīgo.
  • Iekļautas 4 Mūžīgo supervaroņu minifigūras — Ikars, Sersi un ekskluzīvas Ajaka un Kingo minifigūras —, kā arī Mainīgā figūra un kustināms Dievišķais ar apgaismojamu krūšu daļu, 2 dunči, 1 zobens, 2 mini šautenes un asmens.
  • Bērniem jāliek lietā visas savas supervaroņu prasmes, kad Mainīgais uzbrūk 4 svarīgiem Mūžīgajiem. Kad cīņā noraugās visvarens Dievišķais, kurš ir pietiekami liels, lai plaukstā satvertu Mūžīgo, viss ir iespējams!
  • Vai tu meklē dzimšanas dienas vai svētku dāvanu bērniem no 7 gadu vecuma? Mazajiem supervaroņiem patiks šis LEGO® Marvel rotaļu komplekts ar kolekcionējamām minifigūrām, lielām, kustināmām būtnēm un nebeidzamiem rotaļu piedzīvojumiem.
  • Dievišķā figūra ir vairāk nekā 30 cm augsta, tādēļ šis LEGO® Marvel Eternals komplekts ""Arišema ēnā"" ir piemērots gan supervaroņu piedzīvojumiem, gan izstādīšanai bērna istabā.
  • Baterijas apgaismojuma klucītim ir iekļautas komplektā, tāpēc mazie supervaroņi var bez kavēšanās ļauties nebeidzamām praktiskām un radošām lomu spēlēm.
  • Vienkāršas un skaidras instrukcijas palīdz bērniem bez kavēšanās būvēt un radoši rotaļāties ar The Eternals supervaroņu rotaļu komplektu.
  • Bērni var savienot šo komplektu ar citiem komplektiem no LEGO® Marvel Eternals klāsta, lai iegūtu vēl plašākas rotaļu iespējas.
  • LEGO® būvēšanas komplekti atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc to daļas ir savienojamas un saderīgas, bērni ikreiz var klucīšus viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu bērna būvēšanas komplekta atbilstību stingriem drošības un kvalitātes standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt