Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Marvel Dzelzs vīra figūra (76206)

76206
Preces ID:804502
4850 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

9+   Vecums
381  Detaļu skaits
 

Pasniedz Dzelzs vīra faniem no 9 gadu vecuma nepārspējamu dāvanu: pašiem savu Dzelzs vīru. LEGO® Marvel Dzelzs vīra figūra (76206) ir aptuveni 24 cm augsta, un šī būvējamā, viegli pārnēsājamā rotaļlieta ienesīs autentiskus Marvel filmu piedzīvojumus bērnu rotaļās.

Gluži kā īsta.
Šis reālistiskais modelis ir veidots, iedvesmojoties no Marvel Studios filmā “Atriebēji: Ultrona laikmets” redzētā Dzelzs vīra, un tam ir kustīgas locītavas, lai bērni, dodoties aizraujošās misijās, šo LEGO Marvel figūru varētu kustināt un novietot dažādās pozās.Vēl reālistiskāku to padara gaismas klucītis ar pogu, jo tas izgaismo elektriskā loka reaktoru uz Dzelzs vīra krūtīm. Kad Dzelzs vīrs neglābj pasauli, modelis lieliski izskatās, izlikts apskatei. To papildina noņemama plāksnīte ar informāciju par leģendāro, bruņās tērpto Atriebēju. Bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions ir papildus pieejama digitālā pamācība, kuru bērni var izmantot, lai tuvinātu, pagrieztu un vizualizētu modeli, un tajā vararī izmantot būvēšanas procesa palīgrīkus, lai arī mazākie būvētāji varētu būvēt ar pārliecību.

  • Pašam savs Dzelzs vīrs. LEGO® Marvel komplekts "Dzelzs vīra figūra" (76206) būs nepārspējama dāvana bruņās tērptā Atriebēja faniem.
  • Leģendārs Marvel varonis. Bērni no 381 detaļas var salikt reālistisku bruņās tērptā Marvel filmu varoņa modeli.
  • Kustīgas locītavas. Visās būvējamā Dzelzs vīra daļās ir locītavas, tāpēc bērni to var pārvietot un novietot dažādās pozās gluži kā īstu.
  • Balva Marvel faniem. Dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana mazajiem supervaroņiem no 9 gadu vecuma.
  • Rotaļas, kuras var paņemt līdzi. Šis viegli pārnēsājamais Dzelzs vīrs ir aptuveni 24 cm augsts. Tā lielums ir piemērots rotaļu piedzīvojumiem, un bērni to var viegli paņemt līdzi savās gaitās.
  • Papildu funkcijas lietotnē. Ar lietotni LEGO® Building Instructions bērni var būvējot tuvināt, pagriezt un vizualizēt modeļa digitālu versiju.
  • Leģendāri komplekti. Visas LEGO® Marvel būvēšanas rotaļlietas ir izcili kvalitatīvi rotaļu komplekti maziem supervaroņiem un nodrošina aizvien jaunas iztēles bagātu rotaļu iespējas.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt