Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Minions Minjonu Kung Fu cīņa, no 6+ gadiem (75550)

75550
Preces ID:791643
6760 
Piegādātāja noliktavā: 2 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 6+ gadiem
Detaļu skaits: 310

Aizved minjonu fanus neaizmirstamā ceļojumā, atveidojot aizraujošās ainas no filmas “Minions: The Rise of Gru”. Ar šo lielisko LEGO® Minions rotaļu komplektu Minjonu Kung Fu cīņa (75550) bērni var lomu spēlēs atveidot aizraujošas Ķīniešu Jaungada svinību ainas templī. Bērni var palīdzēt minjoniem apgūt Kung Fu kustības un atklāt daudz jauna.

Spraiga jautrība, kas patiks mazajiem būvētājiem.
Bērniem patiks skatīties, kā Otto no tempļa parādās citiem minjoniem. Te ir arī daudz piederumu, tostarp zelta banāns, ieroču statīvs, ieroči, rotējošs treniņu manekenes, ķīniešu pūķis, medaljons un “salūta” šāvēji, lai rosinātu bērnu iztēli.

Aizraujošs būvēšanas veids.
Šim komplektam ir interaktīva pamācība Instructions PLUS, kas padara šī modeļa būvēšanu vēl jautrāku un ļauj izjust gandarījumu. Tā ir pieejama bezmaksas lietotnē LEGO Life, un tajā ir tuvināšanas un pagriešanas rīki, lai arī mazi bērni varētu patstāvīgi uzbūvēt LEGO klucīšu modeļus.

  •  Par prieku mazajiem minjoniem ienes Ķīniešu Jaunā gada svinības ikvienā mājā. Bērniem šī rotaļu tempļa būvēšana sniegs daudz prieka, un viņi varēs atveidot ainas no filmas “Minions: The Rise of Gru”.
  •  Ar 3 LEGO® minjonu figūrām rotaļas var sākties nekavējoties. Šajā komplektā (75550) iekļautas minjonu Kevina un Stjuarta rotaļu figūras Kung Fu tērpos, kā arī Otto figūra.
  • Bērni var palīdzēt minjoniem apgūt Kung Fu prasmes ar ieroču statīvu un rotējošo treniņu manekenu, bet pēc tam šaut “salūtu” no tempļa jumta, kamēr minjoni nes krāsaino rotaļu ķīniešu pūķi.
  •  Vai meklē dzimšanas dienas vai svētku dāvanu minjonu fanam, kurš ir vismaz 6 gadus vecs? Šī būs lieliska izvēle. Šī lieliskā dāvana sniegs radošu prieku bērniem, kuriem patīk būvēšanas rotaļlietas un minjonu stāsti.
  •  Rotaļu tempļa aptuvenie izmēri: augstums 17 cm, platums 13 cm, dziļums 26 cm; tas ir lieliski piemērots radošām rotaļām.
  •  Šim Minions rotaļu komplektam baterijas nav nepieciešamas, tāpēc bērni var nekavējoties sākt rotaļāties.
  •  Ar pamācību Instructions PLUS mazie būvētāji var darboties patstāvīgi un izjust gandarījumu par paveikto.
  •  Iedvesmo bērnus ar LEGO® Minions komplektiem lomu spēlēs atveidot ainas no filmas “Minions: The Rise of Gru”.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši atbilst nozares visaugstākajiem standartiem un LEGO Group kvalitātes kritērijiem. Tādējādi tiek panākts, ka tie ir savienojami un saderīgi, un tos vienmēr var viegli atvienot.
  •  LEGO® Minions detaļas un klucīši tiek rūpīgi pārbaudīti, lai nodrošinātu ikviena rotaļu komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt