Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Minecraft Koraļļu rifs (21164)

21164
Preces ID:796399
1540 
Piegādātāja noliktavā: 5 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

7+  Vecums
92  Detaļu skaits
Iedzīvini populāro datorspēli Minecraft™ reālajā pasaulē ar praktisku LEGO® Minecraft komplektu "Koraļļu rifs" (21164). LEGO klucīšus aizvien var pārbūvēt, lai radošas būvēšanas prieks nekad nebeigtos.Autentiski Minecraft piedzīvojumi zem ūdens.Bērni var pievienoties populārajam un pārgalvīgajam Minecraft tēlam Alex, kurš ienirst Minecraft okeānā, lai meklētu apslēptus dārgumus krāsainajā koraļļu rifā. Šajā komplektā ir neskaitāmas aizraujošas Minecraft iespējas — no ežzivīm līdz pārsteidzošajai dārgumu lādes atrašanās vietai. Un, kā jau īstā aizraujošā Minecraft stāstā, te var notikt satraucoša zobenu cīņa ar noslīkušo zombiju.
  • LEGO® Minecraft™ komplekts "Koraļļu rifs" (21164) ir praktiska rotaļlieta Minecraft spēlētājiem, ar kuru var iedzīvināt piedzīvojumus zemūdens pasaulē ar aizvien pārbūvējamiem LEGO klucīšiem.
  • Izturīgs LEGO® Minecraft™ komplekts, kurā iekļauts populārais spēles tēls Alex ar niršanas ķiveri, maģiskajām biksēm un zobenu, kā arī Noslīkušais, 2 ežzivis (1 piepūtusies un 1 parasta) un piederumi.
  • Bērni var pievienoties pārgalvīgajam Minecraft™ tēlam Alex, kurš ienirst okeānā, lai meklētu apslēptusdārgumus krāsainajā koraļļu rifā un cīnītos ar negaidīti uzbrūkošo Noslīkušo.
  • Piemērots no 7 gadu vecuma. Iepriecini Minecraft™ spēlētājus ar Minecraft būvēšanas un rotaļu komplektu reālajā pasaulē. Kolosāls pārsteigums spēlētājiem, kuri grib pacelt Minecraft spēli jaunā līmenī.
  • Komplekta aptuvenie izmēri: augstums 7 cm, platums 10 cm, dziļums 10 cm. Tas ir pietiekami mazs praktiskai jautrībai un pietiekami liels, lai to izliktu apskatei.
  • Krāsainajā koraļļu rifa ainā ir daudz autentisku Minecraft™ detaļu un lielisku piederumu, piemēram, paslēptā dārgumu lāde, kuru var atvērt, lai atrastu zivi un pērli.
  • Šis LEGO® Minecraft™ komplekts ir veidots rotaļām, kas nekad nebeidzas, jo to var visdažādākajos veidos pārbūvēt un viegli savienot ar citiem LEGO Minecraft komplektiem.
  • Ar plašo LEGO® Minecraft™ rotaļu komplektu klāstu datorspēli Minecraft var pārnest reālajā dzīvē ar tēliem, ainām un iespējām, kas atveidotas no iztēli rosinošu un izturīgu LEGO® klucīšu izlases.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt