Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Minecraft Lapsu māja (21178)

21178
Preces ID:867870
1960 
Piegādātāja noliktavā: 28 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+    Vecums
193  Detaļu skaits

LEGO® Minecraft® komplektā "Lapsu māja" (21178) ir dažādi lieliski tēli, autentiski piederumi un nebeidzamas rotaļu iespējas, tāpēc tas būs ideāla dāvana bērniem no 8 gadu vecuma.

Rosīga diena lapsu mājā.
Bērni var izmantot savas Minecraft prasmes, lai uzbūvētu māju, kas izskatās kā guloša lapsa. Celtnei ir vaļēja aizmugure un noņemams jumts, lai varētu ērti ievietot mēbeles un izspēlēt radošas lomu spēles iekšpusē. Ārā ir lapsēns, lapsa un polārlapsa, ko pabarot ar gardām ogām un nolikt gulēt. Populārs spēles tēls — noslīkušais zombijs — ierodas, lai radītu haosu. Bērniem tas jāatvaira ar zobenu, lai pēc tam varētu paņemt makšķeri un izbaudīt makšķerēšanu.

  • Aizraujošas rotaļas. LEGO® Minecraft® komplektā "Lapsu māja" (21178) ir daudz tēlu, piederumu un iespēju, kas iedvesmos aizvien jaunām radošām rotaļām.
  • Pazīstami tēli. Iekļauti leģendāri Minecraft® tēli: noslīkušais zombijs, lapsa, lapsēns, polārlapsa un varoņa figūra lapsas ādā.
  • Radoši un daudzpusīgi. Celtnei ir vaļēja aizmugure un noņemams jumts, lai spēlētu radošas lomu spēles iekšpusē. Ārā ir dzīvnieki, kurus aprūpēt, zivis, ko noķert, un pretinieks, pret kuru cīnīties.
  • Ideāla dāvana. Šī dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana Minecraft® spēlētājiem no 8 gadu vecuma pacels Minecraft piedzīvojumus nākamajā līmenī.
  • Kompakts komplekts. Šis viegli pārnēsājamais rotaļu komplekts ir aptuveni 10 cm augsts, 17 cm plats un 12 cm dziļš, un tas piedāvā radošu rotaļu pasauli.
  • Reālistiskas rotaļas ar Minecraft®. LEGO® Minecraft™ komplekti piedāvā spēlētājiem jaunu veidu, kā izbaudīt iemīļoto spēli. Te ir tēli, ainas un iespējas, kas iedzīvinātas, izmantojot radošu LEGOklucīšu un detaļu izlasi.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt