Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Jurassic Tiranozaura fosilijas eksponāts (76940)

76940
Preces ID:800629
7850 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

7+   Vecums
198  Detaļu skaits

Sniedz bērniem iespēju uzzināt jaunu informāciju par dinozauriem, veidojot pašiem savu Tiranozaura fosilijas eksponātu (76940). Lieliska LEGO® Jurassic World dāvana mazajiem dinozauru mīļotājiem, kuri ir pelnījuši balvu. Rotaļu komplektā ir iekļauts būvējams, kustināms tiranozaura skeleta modelis un demonstrēšanas pamatne, attēls un rādāmais kociņš, kā arī triceratopa mazuļa figūra.

Radošas rotaļas.
Iekļautas 2 populāru Jurassic World tēlu minifigūras: Ovens Greidijs un Dariuss (no seriāla “Jurassic World Camp Cretaceous”), kas iedvesmos bērnus iejusties paleontologu lomās un izdomāt pašiem savus aizraujošos stāstus. Komplektā iekļautas vienkāršas, ilustrētas instrukcijas, lai mazie LEGO fani varētu būvēt patstāvīgi un ar pārliecību par saviem spēkiem.

Jautras spēles ar dinozauriem!
LEGO Jurassic World klāstā atrodamas būvēšanas rotaļlietas, kas iepriecinās visu vecumu fanus: te ir veidnētas, būvējamas dinozauru figūras, minifigūras, iespaidīgas celtnes un aizraujoši transportlīdzekļi rotaļām un apskatei.

  • Bērni var uzbūvēt paši savu tiranozaura fosilijas eksponātu un iejusties paleontologu lomās ar šo aizraujošo LEGO® Jurassic World rotaļu komplektu (76940), kurā iekļauts būvējams tiranozaura skeleta modelis.
  • Iekļautas Dariusa un Ovena Greidija minifigūras, triceratopa mazuļa rotaļu figūra, būvējams attēls, kā arī piederumu elementi, tostarp rādāmais kociņš, dinozaura ola, zoba fosilija un lapa.
  • Tiranozaura skeletu var kustināt, tāpēc bērni ar to var rotaļāties tāpat kā ar jebkuru LEGO® dinozaura rotaļu figūru, un tam ir arī pamatne, lai skeletu izliktu apskatei kā muzeja eksponātu.
  • Šis rotaļu komplekts ir veidots, iedvesmojoties no seriāla “Jurassic World Camp Cretaceous” un citiem Jurassic World stāstiem, un tas būs lieliska dzimšanas dienas, Ziemassvētku vai pārsteiguma dāvana bērniem no 7 gadiem, kam patīk dinozauri.
  • Tiranozaura skelets ar pamatni ir aptuveni 13 cm augsts, 29 cm garš un 9 cm plats. Kopā ar pārējiem modeļiem un minifigūrām tas ir lieliski piemērots rotaļu piedzīvojumiem ikdienā.
  • Komplektā ir 198 detaļas, un tas ir lieliski piemērots mazajiem LEGO® faniem, kuri ir gatavi sarežģītāku modeļu būvēšanai. Komplektā ir iekļautas pakāpeniskas, ilustrētas instrukcijas, lai bērni varētu būvēt ar pārliecību par saviem spēkiem.
  • Ar LEGO® Jurassic World būvēšanas komplektiem bērni (un pieaugušie fani) var atveidot ainas no animācijas seriāliem un filmām, paši radīt savus unikālos stāstus vai vienkārši izlikt apskatei lieliskos, kolekcionējamos modeļus.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās varētu droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • LEGO® detaļas un klucīši tiek rūpīgi pārbaudīti, lai tie atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt