Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ideas Sesame Street 21324

21324
Preces ID:796699
19580 
Piegādātāja noliktavā: 13 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+   Vecums
1367  Detaļu skaits

Sesame Street ir ģimenēs iecienīts televīzijas raidījums jau vairāk nekā 50 gadu. Tagad varat izveidot 123 Sesame Street krāsainu LEGO® klucīšu versiju un izspēlēt klasiskas ainas ar šo lielisko LEGO Ideas (21324) būvēšanai un izstādīšanai paredzēto komplektu pieaugušajiem.

Acumirklī atpazīstamas detaļas.
123 Sesame Street ēkā iekļauts Bert un Ernie dzīvoklis, Elmo guļamistaba un Bert putnu namiņš uz jumta, kā arī daudz autentisku detaļu un piederumu fanu priekam. Lai ikoniskā ielas stūra aina būtu pilnīga, komplektā iekļauts arī veikals "Hooper’s Store", Big Bird ligzda, Oscar the Grouch atkritumu tvertne un daudz citu detaļu. Šajā komplektā ir iekļautas Sesame Street tēlu minifigūras Elmo, Cookie Monster, Bert un Ernie, kā arī Oscar the Grouch un Big Bird figūras radošam priekam.

Brīnišķīga ideja dāvanai.
Šis modeļa komplekts ir daļa no LEGO būvēšanas konstruktoru kolekcijas, kas izstrādātas, lai palīdzētu pieaugušajiem jēgpilni un radoši atpūsties — tā ir lieliska dāvana sev, ģimenei un jebkuram Sesame Street fanam, LEGO entuziastam vai cilvēkam, kura hobijs ir konstruktori.

  •  Jūs varat visiem pastāstīt, kā nokļūt Sesame Street, un gremdēties nostalģiskās atmiņās, būvējot un izstādot šo LEGO® Ideas (21324) komplektu, kurā iekļauta ikoniskā 123 Sesame Street ēka un veikals "Hooper’s Store".
  • Komplektā iekļautas Elmo, Cookie Monster, Bert un Ernie minifigūras, kā arī Oscar the Grouch un Big Bird figūras. Komplektā iekļautas arī Slimey the Worm, Dorothy the Goldfish, Radar the Teddy Bear un Rubber Ducky figūras.
  •  123 Sesame Street modelī iekļauta Elmo guļamistaba un Bert un Ernie dzīvoklis ar ikonisko pāra portretu un Ernie vannu, kā arī daudzas citas autentiskas detaļas un aksesuāri, kas iepriecinās fanus.
  •  Sesame Street stūrī iekļauts arī veikals Hooper’s Store, Big Bird ligzda, Oscar the Grouch atkritumu tvertne un citi elementi, kas padara šo būvnieka konstruktoru ar 1367 detaļām par lielisku laika kavēkli patstāvīgam darbam vai kopā ar ģimeni.
  •  Modelis ir vairāk nekā 24 cm augsts, 36,2 cm plats un 21 cm dziļš. Tas ir skatienu piesaistošs komplekts izstādīšanai mājās, kā arī vislabākā LEGO® dāvana Sesame Street faniem un entuziastiem.
  •  Sesame Street darbības pamatā ir bezpeļņas organizācija Sesame Workshop, kuras mērķis ir palīdzēt ikvienam bērnam izaugt gudrākam, stiprākam un krietnākam.
  •  Skaidras instrukcijas pat LEGO® pasaules jaunpienācējiem palīdz gūt pārliecību par saviem būvēšanas spēkiem un gūt prieku par procesu. Komplektā iekļauts arī ilustrēts buklets par Sesame Street vēsturi, komplekta konstruēšanas informācija faniem un cita informācija.
  •  Šis pieaugušajiem paredzētais LEGO® Ideas komplekts ir daļa no iedvesmojošu būvējamu modeļu kolekcijas zinošiem entuziastiem, kuri vēlas interesantas un radošas aktivitātes, kas sniedz iespēju izkļūt no ikdienas rutīnas un koncentrēt prātu.
  • LEGO® klucīši atbilst nozares visaugstākajiem standartiem. Tas nozīmē, ka tie ir savienojami un saderīgi, klucīšus var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši un detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu ikviena LEGO komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt