Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO IDEAS Kuģis pudelē 92177

92177
Preces ID:1160396
13190 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

12+ Vecums
962  Detaļu skaits
Turpiniet jūrniecības tradīciju, būvējot LEGO® Ideas komplektu 21313 "Kuģis pudelē", kas piedāvā ļoti detalizētu kuģi ar kapteiņa vietu, lielgabaliem, mastiem, vārnas ligzdu un apdrukātām burām. Ievietojiet kuģi no LEGO klucīšiem būvētā pudelē, izmantojot būvējamu korķi, vaska zīmoga elementu un ūdens elementus tās iekšpusē, pēc tam izstādiet modeli uz statīva ar kuģa "Leviathan" nosaukuma plāksnīti, iebūvētu kompasu (nefunkcionējošu) ar detalizētu uzbūvi un grozāmu adatu, kā arī globusa elementiem. Šo konstruējamo rotaļlietu papildina arī buklets par šī nostaļģiskā komplekta dizaineru — entuziastu un LEGO dizaineru.
  • Tiek piedāvāta LEGO® klucīšu pudele, kuģis un demonstrēšanas statīvs.
  • Pudelei ir detalizēts, būvējams korķis ar vaska stila elementu (no 2018. gada februāra) un vairāk nekā 280 caurspīdīgiem ziliem ūdens elementiem tās iekšpusē.
  • Kuģim ir pacelts klājs, kapteiņa vieta, seši lielgabali, trīs masti, vārnas ligzda un dažādi elementi, tostarp apdrukātas buras un kuģa karogs.
  • Demonstrēšanas statīvam ir kuģa "Leviathan" nosaukuma plāksnīte, iebūvēts kompass (nefunkcionējošs) ar detalizētu uzbūvi un grozāmu adatu, divi globusa elementi un zelta krāsas detaļas.
  • Komplektā ietilpst buklets ar būvēšanas pamācībām, kā arī informācija par šī komplekta dizaineru — entuziastu un LEGO dizaineru.
  • Pudeles izmēri uz statīva: augstums — 10 cm, platums —31 cm, dziļums — 10 cm.
  • Kuģa izmēri: augstums — 8 cm, garums —14 cm, platums — 5 cm.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt