Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Harry Potter Cūkkārpas slimnīcas spārns (76398)

6378967
Preces ID:954500
6000 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+   Vecums
510  Detaļu skaits
 

LEGO® Harry Potter™ komplektā "Cūkkārpas slimnīcas spārns" (76398) ir tik daudz maģisku rotaļu iespēju bērniem no 8 gadu vecuma — no slimnieku aprūpēšanas lomu spēlēm slimnīcā līdz piedzīvojumiem ar ceļošanu laikā no pulksteņa torņa.

Lieliska izvēle Harija Potera faniem.
Mazie burvji un raganas var pievienoties Harijam Poteram, Ronam Vīzlijam un Hermionei Grendžerai daudzpusīgā rotaļu komplektā, kura pamatā ir neaizmirstamas ainas no filmas “Harijs Poters un Azkabanas gūsteknis”. Cūkkārpas slimnīcas spārnā atrodas 3 gultas, aizslietnis un Magonīte Pomfreja madāma, kura stumj ratiņus ar mikstūrām un saldumiem. Rons guļ gultā ar apsaitētu kāju, un viņam pa rokai atrodas pudele ar pretīgo skeleaudzīnu. Tikmēr pulksteņa tornī Harijs un Hermione izmanto Laikgriezi. Bērni var pagriezt torņa smaili, lai pagrieztu pulksteņa rādītājus, un atgriezties atpakaļ laikā, kur gaida aizvien jauni maģiski piedzīvojumi. Komplekta augšdaļu var noņemt no apakšdaļas, tāpēc starp tām var ievietot citus moduļus. Komplektu var savienot ar citiem šīs sērijas komplektiem, lai izveidotu veselu Cūkkārpas pili.

  • Lieliska izvēle Harija Potera faniem. LEGO® Harry Potter komplektā "Cūkkārpas slimnīcas spārns" (76398) ir daudz elementu aizraujošām lomu spēlēm — no ievainojumu ārstēšanas slimnīcā līdz ceļošanai laikā no pulksteņa torņa.
  • Populāri tēli. Iekļautas Harija Potera, Hermiones Grendžeras, Rona Vīzlija un Pomfreja madāmas minifigūras, kā arī būvējams slimnīcas spārns un pulksteņa tornis ar autentiskiem piederumiem.
  • Tik daudz veidu, kā rotaļāties. Bērni var atveidot leģendāro ainu ar ceļošanulaikā slimnīcas spārnā no filmas “Harijs Poters un Azkabanas gūsteknis” un uzburt aizvien jaunus pašu izdomātus stāstus.
  • Lieliska dāvana bērniem no 8 gadu vecuma. Šis detalizētais Cūkkārpas modelis iepriecinās Harija Potera filmu fanus un iedvesmos ikvienu ienākt brīnišķīgā iztēles bagātu rotaļu pasaulē.
  • Ideāli piemērots rotaļām un apskatei. Šī daudzpusīgā, pārveidojamā komplekta aptuvenie izmēri: augstums 26 cm, platums 20 cm, dziļums 10 cm.
  • Maģiski modulāra būve. Šī rotaļlieta ir daļa no modulāro komplektu sērijas, ko var savienot, lai izveidotu īstu Cūkkārpas pili. Iekļauti arī 2 nejauši izvēlēti burvju kartīšu elementi, kurus bērni var kolekcionēt (kopā pieejamas 16 kartītes).
  • Tik daudz veidu, kā rotaļāties. Plašās LEGO® Harry Potter™ sērijas rotaļu komplekti ieliek mazo burvju, raganu un vientiešu rokās iemīļotus tēlus, pazīstamas vietas un maģiskus piedzīvojumus.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt