Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Pludmales glempings (41700)

41700
Preces ID:804536
4350 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

6+    Vecums
380  Detaļu skaits
 

Pasniedz bērniem no 6 gadu vecuma, kuriem patīk pludmale, lielisku dāvanu — LEGO® Friends rotaļu komplektu "Pludmales glempings" (41700). Bērni var atveidot perfektu dienu pludmalē, bet vakarā cept māršmelovus, aizvērt telts auduma pārsegu un iztēloties omulīgu nakti šajā atpūtas vietā.

Tik daudz iespēju rotaļām.
Kolekcionējamajā glempinga rotaļu komplektā ir 2 SUP dēļi LEGO Friends tēliem, lai iepazītu piekrasti un dabu kopā ar kucēnu Pebble. Bet sauszemē var meklēt gliemežvākus un būvēt smilšu pilis un pēc tam atsvaidzināties āra dušā vai apmeklēt tualeti. Tepat ir mols, no kura makšķerēt, bet teltī ir plīts, uz kuras pagatavot noķertās zivis. Teltī ir arī ērti sēdekļi un divstāvu gultas.

Vēl jaukāka būvēšana.
Ar digitālo pamācību būvēt ir vēl aizraujošāk. Tā ir pieejama bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions, un tuvināšanas un pagriešanas rīki palīdz zēniem un meitenēm būvēšanas laikā vizualizēt kolekcionējamo rotaļlietu. Aizved bērnus uz Hārtleikas pilsētu, kur viņiatklās, ka visjaukāk ir pavadīt laiku kopā ar draugiem.

  • Bagātīgs komplekts neierobežotām, draudzīgām rotaļām. Šajā LEGO® rotaļu glempingā ir daudz detaļu, kas iedvesmos dabas iepazīšanās rotaļām daudzu stundu garumā, lai bērni varētu atveidot perfektu dienu pludmalē kopā ar draugiem.
  • Grezna dzīve kempingā. LEGO® Friends komplektā "Pludmales glempings" (41700) iekļautas 3 minilellītes, kucēna figūra, telts ar divstāvu gultām, plīti un auduma pārsegu, kā arī rotējoša vēja turbīna, kas ražo enerģiju lampiņām.
  • Tik daudz jautrības pludmalē. Šajā LEGO® Friends rotaļu komplektā ir iekļauti 2 SUP dēļi, pludmale ar smilšu pilīm un gliemežvākiem, kā arī mols makšķerēšanai. Vakarā bērni var omulīgi pavadīt laiku pie ugunskura.
  • Dāvana ar radošām detaļām. Autentiski piederumi atdzīvinās rotaļas. Dušā ir ziepes, tualete ir izklāta ar flīzēm, komplektā ir glābšanas vestes, magnetofons, māršmelovi uz kociņiem un naktslampiņas.
  • Dāvana bērniem no 6 gadu vecuma. Dzimšanas dienas vai svētku dāvana bērniem, kam patīk brīvdienas pavadīt pludmalē un rotaļāties ar radošiem piederumiem.
  • Krāsains apskates modelis. Šis LEGO® Friends komplekts ir aptuveni 17 cm augsts un 25 cm plats. Teltij ir auduma pārsegs un to papildina lampiņu virtene, lai modelis glīti izskatītos, izlikts apskatei.
  • LEGO® būvēšana digitālajā laikmetā. Lai mazie būvētāji gūtu vēl vairāk prieka, lejupielādē bezmaksas lietotni Building Instructions. Digitālajā pamācībā modeļus var tuvināt, pagriezt un vizualizēt.
  • Draudzības spēks. Bērni var atklāt, cik jauki ir ļautvaļu iztēlei un pavadīt laiku kopā ar draugiem, rotaļājoties ar Hārtleikas pilsētas rotaļu komplektiem.
  • Nemainīga kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Pilnīga drošība. LEGO® klucīši un detaļas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai šis jaunais LEGO Friends komplekts atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt