Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Maģiskā izklaides parka atrakcija

41685
Preces ID:791724
11670 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+   Vecums
974  Detaļu skaits
 

Uzbur atrakciju prieku ar LEGO® Friends rotaļu komplektu "Maģiskā izklaides parka atrakcija" (41685). Gan bērniem, gan pieaugušajiem patiks atveidot jautras atrakcijas, būvējot un iepazīstot šo plašo komplektu.

Kolosālas autentiskas detaļas.
Šajā modelī ir 974 detaļas, tas būs iedvesmojošs būvēšanas projekts un pēc uzbūvēšanas piedāvā daudz radošu rotaļu iespēju. Centrā atrodas liela telts ar auduma jumtu, un tajā notiek burvju triku izrāde. Bērni var iejusties burvju mākslinieka tēlā un, izmantojot atjautīgi veidotu kārbu, likt LEGO Friends minilellītēm izgaist! Bērni var kļūt arī par uguns rijējiem. Komplektā ir iekļauts rotaļu atrakciju brauciens ar jaukiem zaķu vagoniem un fotografēšanas vietu, kā arī rotaļu karuselis. Kad iestājas tumsa, bērni var vērot, kā izgaismojas tumsā spīdošie klucīši!

Draudzības maģija.
Aizved bērnus uz Hārtleikas pilsētu, kur gaida ikdienas varoņi un reālistiskas ainas un bērns var satikt draugus, kas ir tik līdzīgi pašam bērnam.

  • Radoši bērni gūs daudz atrakciju prieka ar komplektu "Maģiskā izklaides parka atrakcija" (41685). Šis detalizētais komplekts ar daudzām radošām funkcijām izklaidēs bērnus daudzu stundu garumā.
  • Šajā plašajā komplektā iekļautas 4 rotaļu minilellītes, lai bērni varētu iejusties dažādās lomās. Te ir arī 2 atrakcijas, 2 burvju triki, popkorna kiosks, foto stends un liela telts ar auduma jumtu, kurā rīkot izrādes.
  • Bērni var pārsteigt ģimeni un draugus ar burvju trikiem, doties aizraujošā atrakciju braucienā, griezties karuselī, nopirkt popkornu un spļaut rotaļu liesmas.
  • Šī lieliskā Ziemassvētku vai dzimšanas dienas dāvana iepriecinās zēnus un meitenes no 8 gadu vecuma. Komplektā ir daudz būvējamu piederumu, un tas ir lielisks veids, kā pieaugušie var dalīties būvēšanas priekā.
  • Šis plašais komplekts noteikti tiks pamanīts. Lielā telts ir aptuveni 27 cm augsta un 34 cm plata; atrakcija ir aptuveni 13 cm augsta un 52 cm plata.
  • Komplektā ir daudz piederumu, kas rosinās aizvien jaunus izrāžu stāstus, piemēram, par žonglēšanas vālītēm, skatuves grimu un baloniem. Bet, izslēdzot gaismu, izgaismosies tumsā spīdošie klucīši!
  • Saderīgs ar citiem LEGO® Friends maģiskā atrakciju parka komplektiem "Maģiskā akrobātika" (41686), "Maģiskie atrakciju parka stendi" (41687), "Maģiskā kariete" (41688) un "Maģiskais panorāmas rats un slidkalniņš" (41689), lai jautrība kļūtu vēl lielāka.
  • Laipni lūdzam Hārtleikas pilsētā, kur bērni var atklāt daudzpusīgus komplektus un sirsnīgus tēlus. Šie komplekti palīdz bērniem iepazīt reālo pasauli visā tās krāšņumā.
  • LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Jaunās LEGO® rotaļlietas tiek pārbaudītas gandrīz visos veidos, kādus vien var iedomāties, lai nodrošinātu katra būvēšanas komplekta atbilstību stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt