Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Koku stādīšanas auto 41707

41707
Preces ID:801295
2850 
Piegādātāja noliktavā: 20 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

6+   Vecums
336  Detaļu skaits

Atbalsti bērna interesi par dabu ar LEGO® Friends komplektu "Koku stādīšanas auto" (41707). Būvējot un rotaļājoties ar šo vērtīgo komplektu, zēni un meitenes no 6 gadu vecuma var uzzināt, kā aug augi. Komplektā iekļautas 2 minilellītes, kokaudzētava, stumjama automašīna, dažādi jauki piederumi dārza darbiem un dažādu dzīvnieku figūras, kas kopā ar LEGO Friends tēliem var piedalīties darbos.

Lai plaukst radošas rotaļas!
Šajā dzimšanas dienas dāvanā bērniem ir daudz iespēju, kas rosinās iztēles bagātas rotaļas. Bērniem, kam interesē transportlīdzekļi, patiks automašīna, ko tēli ir pārveidojuši par elektroauto. Automašīnai ir kustīga strēle, ar kuru iekraut un izkraut kokus. Kabīnē var ielikt abas minilellītes — bērniem tikai jānoņem jumts, lai tās tur ieliktu.

Atbalsts bērna aizrautībai.
Iepazīstini bērnus ar iztēli rosinošo Hārtleikas pilsētas pasauli. Te gaida tēli, kuri ir tik līdzīgi pašiem bērniem un kurus aizrauj dabaszinības, sports, māksla vai apkārtējā vide.

  • Pārsteidz mazos dārzniekus. Iepriecini bērnus, kuriem patīk ar dabu saistītas rotaļlietas, ar LEGO® Friends komplektu "Koku stādīšanas auto" (41707), kurā iekļauta videi draudzīga automašīna un kokaudzētava.
  • Kārbā ir daudz elementu. Šajā LEGO® Friends dāvanā iekļautas 2 minilellītes, siltumnīca, automašīna, dažādi dārza darbu piederumi un 5 rotaļu dzīvnieku figūras.
  • Daudz radošu iespēju. Šajā koku stādīšanas rotaļlietā ir iekļauta siltumnīca koku stādu audzēšanai un automašīna ar kustīgu strēli, nolokāmu aizmugurējo bortu un noņemamu jumtu.
  • Autentiski piederumi. Te ir daudz atjautīgu detaļu, kas patiks bērniem. Topošie dārznieki var piepildīt lejkannu, izmantojot retro stila rokas sūkni, rakt ar lāpstu un pēc tam pabarot vāveri ar zīlēm.
  • Radoša dāvana bērniem no 6 gadu vecuma. Vai tu meklē dāvanu mazam dabas mīļotājam? Šī koku stādīšanas rotaļlieta iepriecinās zēnus un meitenes, kuri rūpējas par apkārtējo vidi un kuriem patīk LEGO® Friends transportlīdzekļi.
  • Rotaļas jebkurā laikā. Automašīna ir aptuveni 7 cm augsta, 14 cm gara un 6 cm plata, tāpēc tā neaizņems daudz vietas, izlikta apskatei.
  • Vēl labākas instrukcijas! Bezmaksas lietotnē LEGO® Building Instructions mazie būvētāji var modeli tuvināt, pagriezt un vizualizēt, lai būvēšanas pieredze būtu vēl aizraujošāka.
  • Gādīgai sabiedrībai. Var savienot ar LEGO® Friends komplektiem "Peldošā māja" (41702) un "Draudzības māja kokā" (41703), lai bērni varētu vēl aizrautīgāk rūpēties par dabu un rotaļāties.
  • Garantēta kvalitāte. Populārās LEGO® rotaļlietas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek maksimāli pārbaudītas, lai tās atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt