Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Pandu džungļu māja kokā (41422)

41422
Preces ID:578666
6050 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Ražotājs LEGO®
CE sertifikāts Rotaļlieta ir sertificēta un atbilst Eiropas Savienības rotaļlietu prasībām. CE marķējumu atradīsiet uz iepakojuma. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākām atsauksmēm. Tie ir norādīti uz iepakojuma.
Vecums 7-8, 9-10
Preces kategorija Konstruktori
Detaļu skaits 265
LEGO sērija LEGO® FRIENDS
Izņēmuma pazīmes +

•  LEGO® Friends ar lepnumu atbalsta National Geographic pētnieku darbu, kuru radošums, zinātkāre un mīlestība motivē glābt apdraudētas sugas mūsu džungļos, un palīdzēt veidot labāku pasauli mums visiem.

•  Vai pazīstat kādu bērnu, kuram patīk rūpēties par dzīvniekiem? Ja tā, tad Pandu džungļu māja kokā (41422) ir domāta tieši viņiem. Viņiem patiks izlikties par izglābto pandu barotājiem un rotaļāties ar šo jautro, krāsaino pandu rotaļu komplektu.

•  Bērni var stundām ilgi nodoties lomu spēlēm, tēlojot gādīgus glābējus un izspēlējot sižetus ar uzbūvējamajām minilellīšu figūrām un 3 pandu rotaļlietām. Komplektā iekļauti pērtiķu stieņi, šūpoles un slidkalniņš, padarot to par ideālu pandu rotaļkomplektu.

•  Viena no daudzām brīnišķīgām rotaļlietām par LEGO® Friends glābšanas misijas džungļos tēmu. Bērni var palīdzēt uzbūvējamajām figūrām pārmeklēt mežu, pārvietot pandu mazuļus rotaļu koka ratos vai arī noslidināt tos lejup pa slidkalniņu.

•  Šis 265 detaļu rotaļu komplekts ir ideāla dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai jebkurā citā notikumā bērniem, kas sasnieguši 7 gadu vecumu un kam patīk savvaļas piedzīvojumi, vai arī topošajiem vides aizstāvjiem, kas vēlas rūpēties par planētu un tās dzīvniekiem!

•  Māja kokā ir vairāk nekā 17 cm augsta un 16 cm plata, un tā izskatās pietiekami jauka, lai noliktu apskatei uz galda. Tās košo krāsu džungļu elementi noteikti piesaistīs ikviena skatienu, un bērni būs lepni to parādīt citiem.

•  Lai darbotos ar šo LEGO® pandu komplektu, nav nepieciešamas baterijas, tādēļ tā ir gatava rotaļām, kolīdz bērni vēlas iesaistīties radošā džungļu jautrībā.

•  Šajā pandu komplektā ir iekļauta skaidri saprotama instrukcija ar bērniem viegli saprotamām darbībām. Padariet būvēšanas procesu vēl jautrāku – lejupielādējiet LEGO® Building Instructions lietotni un dodieties uz Instructions PLUS, kur bērni varēs aplūkot savu celtni 3D!

•  Jau kopš 1958. gada LEGO® bērnu būvējamās rotaļlietas atbilst nozares visaugstākajiem standartiem un LEGO Group stingrajiem kvalitātes kritērijiem: klucīšus var viegli savienot un tikpat viegli atvienot.

•  Lego® klucīši un detaļas tiek dažnedažādi pārbaudīti, lai nodrošinātu visu LEGO Friends rotaļu komplektu atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem.

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt