Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO DUPLO Ugunsdzēsēju depo un helikopters - 10970

10970
Preces ID:842732
8350 
Piegādātāja noliktavā: 4 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

2+   Vecums
117  Detaļu skaits
 

LEGO® DUPLO® Glābēji komplekts "Ugunsdzēsēju depo un helikopters" (10970) ir liela mēroga rotaļu komplekts, kurā ir daudz interesantu detaļu un aizraujošu funkciju, kas iedvesmos bērnus no 2 gadu vecuma.

Vēl viena rosīga diena ugunsdzēsēju depo.
Ugunsdzēsēju komanda nobrauc pa slidkalniņu, iekāpj iestumjamajā ugunsdzēsēju auto un, bākugunīm mirgojot un sirēnām skanot, izbrauc pa lielajiem vārtiem. No jumta paceļas helikopters, lai pievienotos misijai. Kad darbs paveikts, ir laiks ugunsdzēsības treniņiem, kā arī picai un miegam, lai atpūstos pirms nākamās rosīgās dienas. Šis komplekts ir veidots pirmsskolas vecuma bērniem, un tas piedāvā neskaitāmas attīstošu rotaļu iespējas, kas palīdzēs pilnveidot sīkās motorikas, emocionālās un citas iemaņas. Šis ir arī lielisks veids, kā bērni atbilstošā veidā var uzzināt vairāk par ugunsdzēsēju darbu.

Rotaļīga mācīšanās.
Vecāki var veicināt bērna attīstību, jo LEGO DUPLO rotaļlietas mazuļiem piedāvā radošu jautrību, pašizpausmes iespējas un aizrautīgu pasaules iepazīšanu.

  • Rosīgs ugunsdzēsēju depo. LEGO® DUPLO® Glābēju komplektā "Ugunsdzēsēju depo un helikopters" (10970) ir iekļauti jauki tēli, aizraujoši notikumi un daudz iespēju attīstošām lomu spēlēm.
  • Aizraujošas funkcijas. Iekļautas ugunsdzēsēju (vīrieša un sievietes) figūras, iestumjams ugunsdzēsēju auto ar kāpnēm, šļūteni, bākugunīm un sirēnu, kā arī helikopters un lielisks ugunsdzēsēju depo, kas rosinās aizvien jaunas rotaļas.
  • Reālistiskas detaļas. Daudzpusīgajā komplektā ir iekļauts slidkalniņš, pa kuru ātri nokļūt uz zemes, kustīgi vārti, caur kuriem var izbraukt auto, uguns liesmu elements un piederumi tā nodzēšanai, gulta, krēsls, galds, karte, pica un citi elementi.
  • Reālistisku notikumu atveidošanai rotaļās. Bērniem būs tik daudz, ko atklāt un iztēloties, dodoties aizraujošā misijā ar ugunsdzēsēju auto vai dzīvojot un strādājot mājīgajā ugunsdzēsēju depo.
  • Mazuļiem piemērotas aktivitātes. Šis daudzpusīgais, praktiskais rotaļu komplekts sniegs priekpilnas mācīšanās iespējas bērniem no 2 gadu vecuma un palīdzēs vecākiem veicināt pirmsskolas vecuma bērnu attīstību.
  • Radīts iztēles lidojumam. Šī mazuļiem piemērotā komplekta aptuvenie izmēri: augstums 37 cm, platums 48 cm, dziļums 43 cm. To var viegli savienot ar citām LEGO® DUPLO® rotaļlietām.
  • Iekļauti stāstus rosinoši elementi. Aizraujošs attēlu stāsts, kurā izmantoti rotaļu komplekta elementi, ir lielisks veids, kā iepazīstināt bērnus ar radošu būvēšanu un iztēles bagātām rotaļām.
  • Rotaļīga mācīšanās. Visi LEGO® DUPLO® komplekti ir meistarīgi veidoti ar aizraujošiem sižetiem, apburošām krāsām, daudzveidīgiem tēliem un detaļām, kas palīdzēs mazajam būvētājam apgūt dzīvē noderīgas lietas.
  • Nemainīga kvalitāte. LEGO® DUPLO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli tās satvert, savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Pilnīga drošība. LEGO® DUPLO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt