Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Creator Pikaps (10290)

10290
Preces ID:817569
19670 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Lieliska atpūta no mūsdienu dzīves! Sagatavojies doties atpakaļ laikā uz 20. gs. piecdesmitajiem gadiem ar LEGO® būvēšanas projektu "Pikaps" (10290). Precīzajam modelim ir daudz autentisku detaļu, un tajā atveidots retro stila pikaps ar noapaļotām līnijām. Iepazīsti modeli un atklāj reālistiskas pikapa detaļas, piemēram, izvirzītas riteņu arkas, atveramas durvis un aizmugurējo bortu un noņemamus koka reliņus.

Izbaudi gadalaikus!
Šis pikaps ir čakls palīgs visa gada garumā, vedot Zaļās saimniecības saražoto produkciju. Izveido sezonālu dekoru ar dažādiem komplektā iekļautiem piederumiem. Te ir ķerra ar puķēm un lejkanna pavasarim. Vasarai piestāvēs 2 koka kastes, tomāti, burkāni un piena kanna. Rudenī pikaps var vest kasti ar ķirbjiem, bet ziemā tā kravas kastē ir svētku vainags un dāvana.

Iemīli ceļu.
Šis komplekts ir daļa no kolekcionējamu, būvējamu LEGO modeļu sērijas pieaugušajiem, kuri prot novērtēt skaistu dizainu. Tā būvēšana sniegs patiesu gandarījumu, un komplekts būs lieliska dāvana ikvienam retro pikapu modeļu cienītājam.

  • Uzbūvē precīzu LEGO® modeli: 20. gs. piecdesmito gadu retro pikapu. Iepazīsti tā reālistiskās detaļas un izliec pikapu apskatei, lai ikviens varētu apbrīnot šo klasisko, kolekcionējamo modeli.
  • Šis būvējamais LEGO® modelis "Pikaps" (10290) sniegs patiesu gandarījumu pieaugušajiem, un ar to var atveidot leģendāro, noapaļoto pikapa formu no klasiskā automašīnu dizaina ēras.
  • Iepazīsti modeli un atklāj dažādas reālistiskas pikapa detaļas, piemēram, izvirzītas riteņu arkas, atveramas durvis un aizmugurējo bortu un noņemamus koka reliņus.
  • Svaigi produkti no saimniecības! Atklāj dažādus sezonālus piederumus, tostarp ķerru un lejkannu, dārzeņus un piena kannu, kasti ar ķirbjiem, kā arī Ziemassvētku vainagu un dāvanu.
  • Apskati stūri, bet pēc tam atver durvis, lai izpētītu salonu. Vari atvērt arī pārsegu, lai aplūkotu dzinēju.
  • Šis komplekts ir īpaši veidots pieaugušajiem LEGO® būvētājiem, tas sniegs gandarījumu un kolekcionējamu, dekoratīvu modeli. Komplekts būs lieliska dāvana ikvienam, kam patīk 20. gs. piecdesmito gadu retro stila pikapi.
  • Aptuvenie izmēri: augstums 14 cm, garums 33 cm, platums 14 cm.
  • Šis 20. gs. piecdesmito gadu retro pikapa LEGO® komplekts ietilpst radošu būvēšanas modeļu sērijā pieaugušajiem būvēšanas faniem, kam patīk izsmalcināts dizains, daudzveidīgas detaļas un eleganta arhitektūra.
  • LEGO® būvēšanas klucīši tiek ražoti no kvalitatīviem materiāliem. Tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļu drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā. Tāpēc tās tiek rūpīgi pārbaudītas, un vari būt pārliecināts, ka modelis būs ne vien skaists, bet arī izturīgs.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt