Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO James Bond™ Aston Martin DB5

10262
Preces ID:792258
26240 
Piegādātāja noliktavā: 3 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

16+   Vecums
1295  Detaļu skaits

Saņem atļauju būvēt ar aizraujošo LEGO® Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5. Šis iespaidīgais modelis atspoguļo aģenta 007 ikoniskās 1965. gada sporta automašīnas eleganci un pārlaicīgu izsmalcinātību, un tai ir daudz autentisku detaļu un funkcionējošu ierīču. Atver durvis un atklāj detalizētu interjeru ar paslēpjamu izsekošanas datoru un durvju nodalījumu, kurā iebūvēts telefons. Un, kad ir pienācis laiks ķerties pie lietas, aktivizē pasažiera katapultu, pagriez rotējošās numura zīmes, pacel aizmugurējā loga ložu aizsargu, iedarbini riepu plēsējus un pavelc sviru, lai no automašīnas spārniem izbīdītos automāti. Šim kolekcionējamajam modelim ir arī detalizēts 6 rindā izvietotu cilindru dzinējs, pulēti sudrabkrāsas priekšējie un aizmugurējie buferi, lietas sudrabkrāsas spieķoto disku uzlikas, Aston Martin logotipi priekšpusē un aizmugurē. Šis modelis ir veidots, lai sniegtu izaicinošu un iepriecinošu būvēšanas pieredzi nostalģijas atmosfērā — tāds ir vajadzīgs ikvienam Aston Martin DB5, Džeimsa Bonda filmu un LEGO komplektu fanam.

  • Pasaules slavenā 1965. gada Aston Martin DB5 sporta automašīnas modelis ar klasisko dizainu, pulētiem sudrabkrāsas priekšējiem un aizmugurējiem buferiem, lietajām sudrabkrāsas spieķoto disku uzlikām, atveramu salonu, jumtu un durvīm, kā arī neskaitāmām James Bond™ ierīcēm, tostarp pasažiera katapultu, priekšējos spārnos iestrādātiem automātiem un riepu plēsējiem.
  • Šim LEGO® James Bond™ Aston Martin DB5 modelim ir arī atveramas durvis un detalizēts interjers ar noslēpjamu izsekošanas datoru un durvju nodalījumu, kurā iestrādāts telefons.
  • Lai pārbaudītu 6 cilindru dzinēja detalizāciju, pacel motora pārsegu.
  • Izvelc aizmugurējo buferi, lai izmestu laukā nevēlamus pasažierus.
  • Pagriez numura zīmes, pacel aizmugurējā loga pretložu vairogu un izlaid uz riepām uzmontētos ieročus, kas saplēš citu automašīnu riepas.
  • Pavelc sviru, lai atsegtu mašīnas priekšpusē esošos automātus.
  • Iegūsti tādu Aston Martin DB5 modeli, kas redzams klasiskajā James Bond™ filmā "Zelta pirksts".
  • Šajā komplektā ietilpst vairāk nekā 1290 detaļu, piemērots cilvēkiem, kas sasnieguši 16 gadu vecumu
  • Jaunie 2018. gada augusta īpašie elementi: pulētais savienotājs, 2x4 plāksne un 1m stienis, kā arī drukāta 1x2 plāksne ar režģu rakstu.
  • Izmērs: augstums vairāk nekā 3” (10 cm), garums 13” (34 cm) un platums 4” (12 cm).
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt