Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Minecraft (21181) Trušu saimniecība

21181
Preces ID:806307
3400 
Piegādātāja noliktavā: 100 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+   Vecums
340  Detaļu skaits

Minecraft® spēlētājiem un trušu mīļotājiem no 8 gadu vecuma patiks nebeidzamas radošas rotaļas ar LEGO® Minecraft komplektu Trušu saimniecība (21181).

Būvēšana un cīņas, rūpējoties par trušiem.
Bērni var uzbūvēt milzīgu truša formas māju , kurā audzēt savus Minecraft trušus. Celtnei ir vaļēja aizmugure un noņemams jumts, lai ērti izkārtotu mēbeles un ļautos radošām lomu spēlēm iekšpusē. Ārā ir 2 truši, kuri jāpabaro ar burkāniem, kas aug tepat blakus. Aizmugurē ir svira, kura liks trušiem lekt. Tuvumā atrodas ala, kurā slēpjas leģendārs Minecraft ienaidnieks — zombijs. Bērniem tas ir jāatvaira ar zobenu, lai pēc tam atgrieztos pie jaukajiem trušiem. Šis viegli pārbūvējamais komplekts iedvesmos nebeidzamām radošām rotaļām un ieliks bērnu rokās Minecraft spēles aizrautību.

  • Daudzpusīgs rotaļu komplekts. LEGO® Minecraft® komplektā "Trušu saimniecība" (21181) ir daudz populāru tēlu, piederumu un iespēju no populārās spēles Minecraft.
  • Klasiski tēli. Iekļauti populāri Minecraft® tēli: dresētājs, trusis, trušu mazulis un zombijs, kā arī dažādas interesantas iespējas un lieliski piederumi.
  • Neierobežotas rotaļu iespējas. Vaļēja aizmugure un noņemams jumts ļauj ērti izspēlēt iztēles bagātas lomu spēles ēkas iekšpusē. Ārā gaida dzīvnieki, kuri jāaprūpē, burkāni, kuri jāizaudzē, un zombijs, ar kuru jācīnās.
  • Lieliska dāvana. Šī dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana sniedz Minecraft® spēlētājiem no 8 gadu vecuma iespēju taustāmā veidā darboties iemīļotajā spēlē.
  • Pārbūvējama jautrība. Komplekta aptuvenie izmēri: augstums 12 cm, platums 22 cm, dziļums 12 cm. To var pārbūvēt un savienot ar citiem komplektiem nebeidzamām radošām rotaļām.
  • Reālistiskas rotaļas ar Minecraft®. LEGO® Minecraft™ komplekti piedāvā spēlētājiem jaunu veidu, kā izbaudītiemīļoto spēli. Te ir tēli, ainas un iespējas, kas iedzīvinātas, izmantojot radošu LEGO klucīšu un detaļu izlasi.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt