Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Raķetes montāža un transportēšana (60229)

GXP-795633
Preces ID:792018
20740 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

7+     Vecums
1054  Detaļu skaits
 

Tu esi dzimis, lai pētītu Visumu! Būvē un iedvesmo nākamās paaudzes astronautus ar LEGO® kosmosa raķetēm un transportlīdzekļiem. Uz priekšu! Palutiniet jaunos Visuma piedzīvojumu meklētājus ar NASA iedvesmotu raķešu palaišanas komplektu patstāvīgām rotaļām. Šajā pārsteidzošajā LEGO® City bērnu rotaļu komplektā 60229 "Raķetes montāža un transportēšana" iekļauta liela daudzpakāpju raķete ar atveramu 2 minifigūru kabīni un visurgājēja kravas nodalījumu, palaišanas vadības telpu ar rotējošu satelītantenu un raķetes montāžas krānu ar vinču. Tajā iekļauta visurgājēja laboratorija ar rotējošu rokas instrumentu, atveramām durvīm un paceļamu platformu, kā arī liels platformas transportlīdzeklis ar kravas auto riteņiem un paceļamu palaišanas platformu, kurai ir 2019. gada jūnija jaunums: detalizēta satveršanas roka un plakanvirsma, un visurgājējs ar izstiepjamu roku un urbi. Šajā stilīgajā rotaļlietā iekļauts arī uzbūvējams zemes fragments ar diviem 2019. gada jūnija jaunumiem: minerālu paraugiem un laternu, 7 minifigūrām un robota figūru.

  • Iekļautas 7 LEGO® City minifigūras: 2 astronauti, 2 apkalpes tehniķi, palaišanas vadītājs, zinātnieks un laboratorijas mehāniķis, kā arī robota figūra.
  • Šajā bērnu būvējamajā komplektā iekļauta liela daudzpakāpju raķete ar atveramu 2 minifigūru kabīnes moduli un visurgājēja kravas moduli, lielu raķetes transportēšanas transportlīdzekli ar atveramu kabīni, sliedes, paceļams raķetes pamatnes balsts un palaišanas platforma, visurgājēja transportēšanas kravas auto ar 2019. gada jūnija jaunumu: detalizētu satveršanas roku un plakanvirsmu, visurgājējs ar izstiepjamu roku un urbi.
  • Kosmosa komplektā patstāvīgām rotaļām iekļauts arī raķetes montāžas ēkas rāmis ar ceļamkrānu, visurgājēja laboratorija ar atveramām durvīm, paceļamu platformu un rotējošu rokas instrumentu, spēļu palaišanas vadības centrs ar rotējošu satelītantenu, dators un rotējošs ekrāns, kā arī uzbūvējams zemes fragments ar minerāliem, akmeņiem un laternu.
  • Iekļauti šādi piederumu elementi: 2019. gada jūnija divi jaunie minerāli, lāpsta, laboratorijas instrumenti, klēpjdators, rācija un krūze.
  • Mobilo palaišanas platformu un raķetes pamatni uz transportlīdzekļa var pacelt raķetes palaišanas pozīcijā.
  • Šī stilīgā būvējamā rotaļlieta ir lieliska dāvana bērniem.
  • Guļošas raķetes aptuvenie izmēri: augstums - 8 cm, garums - 43 cm un platums - 13 cm.
  • Platformas transportlīdzekļa aptuvenie izmēri: augstums - 12 cm, garums - 29 cm un platums - 15 cm.
  • Kravas auto aptuvenie izmēri: augstums - 8 cm, garums - 17 cm un platumās - 6 cm.
  • Visurgājēja aptuvenie izmēri: augstums - 3 cm, garums - 5 cm un platums 3 cm.
  • Montāžas būves konstrukcijas aptuvenie izmēri: augstums - 21 cm, platums - 28 cm un dziļums - 12 cm.
  • Visurgājēja laboratorijas aptuvenie izmēri: augstums - 12 cm, platums - 18 cm un dziļums - 19 cm.
  • Palaišanas vadības torņa centra aptuvenie izmēri: augstums - 12 cm, platums - 15 cm un dziļums - 6 cm.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt