Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Piekrastes policijas un ugunsdzēsēju misija (60308)

60308
Preces ID:844545
4140 
Piegādātāja noliktavā: 32 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

5+   Vecums
297  Detaļu skaits
 

Bērniem, kurus aizrauj piedzīvojumu lomu spēles, noteikti patiks LEGO® City komplekts "Piekrastes policijas un ugunsdzēsēju misija" (60308). Šajā izcilajā rotaļu komplektā, kurā apvienotas 2 populāras LEGO City tēmas, ir iekļauts rotaļu policijas iecirknis, policijas jūras helikopters, laupītāja motorlaiva un ugunsdzēsēju laiva, kura patiešām peld. Lai sāktos īsta jautrība, bērni saņem arī 4 minifigūras, tostarp TV seriāla “LEGO City Adventures” varoni Tom Bennett!

Lieliski piemērots bērniem no 5 gadu vecuma.
Iekļauta drukāta būvēšanas pamācība, un viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions ir pieejama iespēja Instructions PLUS. Šajā interaktīvajā būvēšanas pamācībā ir tuvināšanas un pagriešanas rīki, kas palīdzēs mazajiem LEGO būvētājiem kļūt par īstiem meistariem!

Aizraujošā LEGO City pasaule.
LEGO City rotaļu un būvēšanas komplekti piedāvā nebeidzamas rotaļu iespējas ar reālistiskiem modeļiem un iedvesmojošiem tēliem. Bērni var ķert laupītājus un nodzēst ugunsgrēkus, lai kļūtu par notikumu centrā esošiem ikdienas varoņiem un būvēšanas un rotaļu procesā pilnveidotu dzīvē noderīgas prasmes.

  • Ar izcilo rotaļu komplektu "Piekrastes policijas un ugunsdzēsēju misija" (60308), kurā iekļauti vairāki modeļi, bērni nokļūst dinamisku notikumu centrā ar reālistiskiem transportlīdzekļiem un iedvesmojošiem tēliem, kas rosina iztēles bagātas rotaļas.
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu rotaļu policijas iecirkni, policijas jūras helikopteru, ugunsdzēsēju laivu un laupītāja bēgšanas motorlaivu, kā arī 4 minifigūras, tostarp TV seriāla “LEGO® City” tēls Tom Bennett.
  • Bērni var ar rotaļu ugunsdzēsēju laivu braukt pa ūdeni, izmantot ugunsdzēšamo aparātu, lai nodzēstu LEGO® liesmas, un radīt aizraujošus policijas un ugunsdzēsēju stāstus ar iedvesmojošām minifigūrām.
  • Komplekts būs lieliska svētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana TV seriāla “LEGO® City Adventures” faniem un bērniem no 5 gadu vecuma, kam patīk varonīgu piedzīvojumu lomu spēles.
  • Policijas iecirkņa aptuvenie izmēri: augstums 23 cm, platums 12 cm, dziļums 10 cm. Rotaļu ugunsdzēsēju laivas aptuvenie izmēri: augstums 9 cm, garums 19 cm, platums 8 cm.
  • Baterijas nav nepieciešamas. Šo būvējamo LEGO® rotaļlietu dzinējspēks ir bērnu iztēle.
  • Iekļautas drukātas būvēšanas instrukcijas un Instructions PLUS — iespēja, kas pieejama bezmaksas lietotnē LEGO® Building Instructions un nodrošina tuvināšanas, pagriešanas un vizualizēšanas rīkus vēl aizraujošākam būvēšanas procesam.
  • LEGO® City rotaļu komplekti piedāvā detalizētas ēkas, reālistiskus rotaļu transportlīdzekļus un iedvesmojošus tēlus, lai radošas būvēšanas prieks un iztēles bagātas rotaļas, atveidojot īstās dzīves notikumus, turpinātos daudzu stundu garumā.
  • Visas LEGO® detaļas un klucīši ir ražoti atbilstoši stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tie vienmēr būtu savienojami, saderīgi un sagādātu tikai prieku, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® City būvēšanas rotaļlietas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai ikviens rotaļu komplekts atbilstu stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt