Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Explorer niršanas laiva (60377)

60377
Preces ID:1096059
2840 
Piegādātāja noliktavā: 30 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

5+   Vecumi
182  Gabali

Ar šo 5+ LEGO® City Explorer niršanas laivu (60377) rotaļu komplektu jūs gaida bezgalīgi iztēles piedzīvojumi. Piepūšamajai rotaļu laivai ir daudz reālistisku funkciju, tostarp darba celtnis. Komplektā ir arī mini zemūdene, koraļļu rifs un dārgumu lāde. Ir 3 pētnieku minifigūras un manta ray, āmurhaizivs, krabis, 2 zivju un 2 bruņurupuču figūras, kā arī daudz stāstu iedvesmojošu aksesuāru.

Drukātas un digitālas būvniecības rokasgrāmatas
Ļaujiet LEGO Builder lietotnei vadīt bērnus intuitīvās būves piedzīvojumos. Viņi var izpētīt un saglabāt virtuālās rotaļu komplektus, izsekot paši savas būvniecības gaitai, tuvināt un pagriezt un skatīt modeļus no visiem leņķiem, kamēr viņi būvē.

Neierobežoti rotaļu komplekti bērniem
LEGO City rotaļu komplekti ir aprīkoti ar foršiem transportlīdzekļiem, reālistiskām struktūrām un jautriem varoņiem, kas ļauj stundām ilgi spēlēt iztēli, un tos var apvienot ar citiem LEGO City komplektiem.

  • Rotaļlietu okeāna izpētes laiva — bērni var ienirt izdomas pilnos piedzīvojumos ar šo LEGO® City Explorer niršanas laivu (60377), kas ir aprīkota ar funkcijām jautrai rotaļu pieredzei.
  • Kas ir kastē? – Viss, kas bērniem nepieciešams, lai izveidotu rotaļlietu piepūšamo laivu, minisub un koraļļu rifu uzstādījumu, kā arī 3 pētnieku minifigūras un mantaray, āmurhaizivs, krabis, 2 zivis un 2 bruņurupuču figūras
  • Darba celtnis — bērni var izmantot kuģa celtni, lai izvietotu mini-zemūdeni pirms došanās meklēt nogrimušo dārgumu
  • Jautra dāvanas ideja topošajiem pētniekiem vecumā no 5 gadiem — atnesiet mājās izdomas bagātus okeāna piedzīvojumus, uzdāvinot šo LEGO® rotaļu komplektu kā dāvanu dzimšanas dienā vai jebkurā citā dienā.
  • Izmēri – niršanas laivas izmēri pārsniedz 7 cm (2,5 collas) augstumu, 20 cm (8 collu) garumu un 8 cm platumu.
  • LEGO® minifigūras piederumi — Piederumos ietilpst rotaļlietu dārgumu lāde, kamera, zelta monētas un kauss
  • Ietver interaktīvu ceļvedi — atklājiet intuitīvo LEGO® Builder lietotni. Šeit bērni var tuvināt un pagriezt modeļus 3D formātā, izsekot būvniecības gaitai un izpētīt un saglabāt virtuālās rotaļu komplektus
  • Vairāk rotaļu bez ierobežojumiem — atlaidiet vairāk jautrības un piedzīvojumu, apvienojot šo komplektu ar citiem LEGO® City klāsta komplektiem.
  • Rotaļlietas, uz kurām varat paļauties — visas LEGO® sastāvdaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu, ka tās ir konsekventas, saderīgas un ar tām ir jautri būvēt: tā tas ir kopš 1958. gada.
  • Maksimāli pārbaudīti – LEGO® klucīši un detaļas tiek nomestas, karsētas, sasmalcinātas, savītas un analizētas, lai pārliecinātos, ka tie atbilst stingrajiem globālajiem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt