Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

60246 LEGO® City Policijas iecirknis

4040101-4441
Preces ID:489579
14740 
Piegādātāja noliktavā: 4 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

6+   Vecums
743  Detaļu skaits
LEGO® City rotaļu komplektā Policijas iecirknis (60246) viss ir lielisks. Mazie likumsargi un TV seriāla “LEGO City” fani ar prieku veidos aizvien jaunus stāstus ar jautrajiem tēliem, kuru vidū ir Duke DeTain, policijas priekšnieks Wheeler un Daisy Kaboom. Šajā aizraujošajā komplektā ir iekļauts policijas iecirknis ar gaismas klucīša meklēšanas prožektoru un policijas auto ar skaņas klucīša sirēnu, kā arī lielisks auto, motocikls un patrulēšanas drons. Būvēšanas rotaļlieta, kas sniedz vēl vairāk. Šajā rotaļu komplektā ir vienkārša būvēšanas pamācība, un tam ir pieejama pamācība Instructions PLUS! Šī interaktīvā būvēšanas pamācība ir pieejama viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotnē LEGO Life, un tajā var izmantot tuvināšanas un pagriešanas rīkus, kas palīdzēs topošajiem LEGO būvētājiem kļūt par īstiem meistariem. LEGO City — lieliskas rotaļlietas bērniem. LEGO City policijas rotaļu komplekti piedāvā aizraujošas būvēšanas un rotaļu iespējas. Ar reālistiskiem transportlīdzekļiem, detalizētām ēkām un jautriem tēliem bērni var atveidot reālistiskus notikumus jautrā un radošā veidā.
  • Šis ir lielisks būvēšanas komplekts bērniem, kuriem patīk spraigi piedzīvojumi. Šajā LEGO® City rotaļu komplektā "Policijas iecirknis" (60246) ir sprāgstoša cietuma kamera, lieliski transportlīdzekļi un jautri tēli. Jautrība var sākties, tiklīdz bērni atver kārbu.
  • Kas atrodas kārbā? Rotaļu policijas iecirknis, 2 automašīnas, motocikls un drons. Komplektā ir arī 6 minifigūras, tostarp Duke DeTain, policijas priekšnieks Wheeler un Daisy Kaboom no TV seriāla “LEGO® City”, kā arī 2 suņu figūras.
  • Bērni var izbaudīt piedzīvojumus detalizētajā policijas iecirkņa modelī, kur ir izlaušanās sprādziena funkcija un meklēšanas prožektors ar gaismas klucīti, kā arī policijas auto ar skaņas klucīša sirēnu. Tas būs patiess prieks visiem LEGO® City policijas faniem!
  • Šis LEGO® City policijas iecirkņa rotaļu komplekts ir lieliski piemērots bērniem no 5 gadu vecuma. Tas būs lieliska dāvana Ziemassvētkos, dzimšanas dienā vai jebkurā citā dienā bērniem, kam patīk lomu spēļu rotaļlietas, transportlīdzekļu modeļi un spraigas rotaļas.
  • Uzbūvēta rotaļu policijas iecirkņa aptuvenie izmēri: augstums 24 cm, platums 48 cm, dziļums 15 cm. Policijas auto aptuvenie izmēri: augstums 6 cm, garums 12 cm, platums 7 cm.
  • Šajā komplektā iekļautajiem skaņas un gaismas klucīšiem nepieciešama katram viena CR1216 monētas tipa baterija. Kādas ir labās ziņas? Baterijas ir iekļautas komplektā! Tāpēc rotaļas ar skaņu un gaismu var sākties jau tūlīt.
  • Kārbā ir pievienotas vienkāršas būvēšanas instrukcijas. Vari arī lejupielādēt Instructions PLUS — šī pamācība ir pieejama bezmaksas lietotnē LEGO® Life. Šī interaktīvā būvēšanas pamācība ar tuvināšanas un pagriešanas rīkiem padara būvēšanu nepārspējami vienkāršu!
  • LEGO® City policijas komplekti palīdz bērniem pilnveidot fiziskās prasmes un gūt pārliecību par sevi, būvējot funkcijām bagātas ēkas, reālistiskus transportlīdzekļus un jautrus tēlus, kuri iedvesmo brīvām, radošām rotaļām.
  • LEGO® būvēšanas klucīši atbilst visaugstākajiem nozares standartiem un uzņēmuma LEGO Group stingrajiem kvalitātes kritērijiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi, un detaļas ikreiz var viegli savienot un atvienot.
  • Uzņēmumā LEGO Group LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas, kostas, locītas, skrāpētas un stieptas, lai nodrošinātu katra rotaļu komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt