Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Batman 1989 Batwing gada Betmenlidaparāts

76161
Preces ID:788508
21620 
Piegādātāja noliktavā: 5 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Šī nav bērnu rotaļlieta. Ja esat nopietns BATMAN™ fans, komiksu grāmatu supervaroņu vai foršu modeļu konstruēšanas entuziasts, šis LEGO® DC BATMAN 1989. gada Betmenlidaparāts ir kā radīts jums!

Betmenlidaparāta konstruktora projekts.
Atdariniet Betmena ikoniskā Betmenlidaparāta autentiskās detaļas un gotisko eleganci, izmantojot šo būvēšanai un izstādīšanai paredzēto LEGO klucīšu modeli. Iespaidīgo reprodukciju rotā reālistiskas detaļas, noņemams pārsegs, pilns interjers, kustināmas lāpstiņas un jauns īpašs klucītis, ko var izmantot, lai piestiprinātu un izstādītu modeli pie sienas. Komplektā iekļauts arī statīvs, nosaukuma plāksnīte un 3 minifigūras — BETMENS, THE JOKER™ un Lawrence the Boombox Goon™ —, lai padarītu modeli vēl iespaidīgāku.

LEGO klucīšu komplekti modeļu veidošanai.
Uz mirkli aizbēdziet no rosīgās pasaules un atklājiet radošās būvēšanas prieku ar LEGO būvēšanas komplektiem pieaugušajiem. Aizraujošie un neticami dekoratīvie LEGO komplekti pieaugušajiem ir lieliska dāvana dzimšanas dienā, svētkos un kā personiska velte ikvienam, kuru interesē modeļu veidošana vai komiksu kultūra.

  • Ļaujieties savai Caped Crusader™ aizrautībai — konstruējiet LEGO® DC BATMAN™ komplektu "1989. gada Betmenlidaparāts". Ja esat pieaudzis Betmena fans vai modeļu būvēšanas entuziasts, šis būvējamais, dekoratīvais Betmenlidaparāta modelis ir domāts tieši jums!
  • 1989. gada filmā "Betmens" noskatītā Betmenlidaparāta ikonisko stilu papildina izturīgs statīvs, nosaukuma plāksnīte un 3 minifigūras: BETMENS, THE JOKER™ un bandīts ar magnetofonu.
  • Šis sarežģītais projekts garantē gandarījumu, kā arī aizraujošu iespēju atbrīvoties no stresa un aizmirst reālo pasauli, turklāt modelis izskatīsies lieliski pie sienas vai uz statīva jūsu mājās vai darbavietā.
  • Ikvienam supervaroņu vai LEGO® fanam patiks šis konstruktors ar 2363 detaļām. Neatkarīgi no tā, vai iegādāsieties LEGO Betmenlidaparāta modeli sev vai kā dzimšanas dienas vai svētku dāvanu, tas sniegs prieku daudzu stundu garumā.
  • LEGO® DC BATMAN™ 1989. gada Betmenlidaparāts ir vairāk nekā 11 cm augsts, 52 cm garš un 58 cm plats, tādēļ izskatīsies lieliski gan uz statīva, gan piestiprināts pie sienas.
  • Nav nepieciešamas baterijas. Šis BATMAN™ kolekcijas modelis piedāvā praktisku būvēšanas prieku, turklāt izstādītais modelis piesaistīs ikviena Betmena, zinātniskās fantastiskas vai modeļu entuziasta uzmanību.
  • Komplektā ir iekļauti vienkārši saprotami un kvalitatīvi norādījumi, lai jūs varētu gūt maksimāli daudz prieka, darbojoties ar šo brīnišķīgo konstruktoru.
  • Daļa no autentisku LEGO® reprodukciju sērijas, kuras mērķis ir būvēšanas un demonstrēšanas pieredze, kas sniedz gandarījumu. Skatiet arī LEGO DC BATMAN™ sērijas modeli "1989 Batmobile™".
  • Lai savienotu un atvienotu LEGO® klucīšus un detaļas, nav nepieciešamas superspējas. Klucīši atbilst augstākajiem nozares standartiem, tādēļ vienmēr ir saderīgi un pavisam vienkārši atdalāmi.
  • LEGO® klucīši un detaļas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai šis fantastiskais dekoratīvais modelis atbilstu augstākajiem drošības standartiem GOTEMAS pilsētā un citur pasaulē.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt