Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Platinet bezvadu skaļrunis Cross PMG14 BT, sarkans (44493)

44493
Preces ID:582339
3800 
Piegādātāja noliktavā: 10 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Stāvi krustcelēs? Nevari izlemt, uz kuru pusi doties? Apsēdies, relaksējies un padomā mūzikas pavadībā, ko nodrošina mūsu visvieglākais skaļrunis. To vari ērti piestiprināt pie savas mugursomas, nepalielinot tās svaru.  

Pludmale vai kalni? Saule, lietus vai varbūt sniega vētra? Tam nav nozīmes, jo Platinet Outdoor sērijas bezvadu skaļruņi atbalsta IPX5 imunitātes standartu, kas garantē ierīču aizsardzību pret, piemēram, stipra lietus izraisītu šļakatu ietekmi.

Katrs Platinet Outdoor sērijas skaļrunis ir aprīkots ar speciālu stiprinājumu, ļaujot to ērti piestiprināt pie apģērba vai mugursomas.

Platinet Outdoor skaļruņi ir stilīgas, izturīgas un – vēl jo svarīgāk – funkcionālas ierīces. Tas ir panākts, pateicoties tam, ka korpusu esam apklājuši ar austu materiālu. 

Pateicoties lielām, piepaceltām pogām, tev nav pat jāpaskatās uz skaļruni, lai ērti regulētu skaļumu vai mainītu dziesmas.

Cross modelis ir aprīkots ar 5 vatu skaļruni un 360 grādu skanējuma sistēmu. Pateicoties tam, atskaņotā skaņa ir dziļāka un skaļāka. Spēcīgie basi piešķir enerģiskumu tavām iemīļotākajām dziesmām un iegriezīs deju grīdu ikvienā ballītē.

Platinet Cross skaļruņi izmanto bezvadu Bluetooth 3 savienojumu ar EDR tehnoloģiju. Pievieno savu viedtālruni, planšetdatoru vai klēpjdatoru bezvadu režīmā un atskaņo mūziku, atrodoties līdz pat 10 metru attālumā no skaļruņa. Pateicoties jaunās paaudzes Bluetooth savienojamībai, skaļruņa un ierīces savienojums notiek nekavējoties un pilnībā automātiski.

Nedēļas nogale bez elektrības? Nekādu problēmu! Cross modelī izmantotais 800 mAh akumulators ļauj nepārtraukti atskaņot mūziku 6 stundu garumā. Savukārt uzlādes laiks ir tikai 2,5 stundas.



 
Ražotājs:
PLATINET

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt