Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Telts High Peak Bozen 6.0 ģimenes telts 11837, pelēka/zaļa

11837*NA
Preces ID:873221
63920 
Piegādātāja noliktavā: 8 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

High Peak 6-vietīgā kempinga telts ļaus sākt savu sapņu atvaļinājumu kopā ar ģimeni vai draugiem atbilstoši sagatavotam. Plašo ēku novērtēs visprasīgākie atpūtas cienītāji prom no civilizācijas un pilsētas kņadas. Ģimenes telts ir izgatavota no izturīga materiāla ar ūdensizturīgām īpašībām, kas kopā ar laminētajām šuvēm nodrošina vispusīgu aizsardzību pret nelabvēlīgiem laikapstākļiem. Stikla šķiedras rāmis nodrošina stabilu atbalstu un ir viegli uzstādāms. Nosegtajā gaitenī varat novietot krēslus un tūristu galdu, lai jūs varētu ēst, neizejot no guļamistabas vai nelasot grāmatu pat lietainā dienā. Telti var piekļūt no priekšpuses vai no sāniem. Turklāt uzmanību ir pelnījuši daudzi logi, kas palielina gaisa un gaismas iekļūšanu interjerā. Moskītu tīkla izmantošana radīs efektīvu barjeru pret odiem un citiem kukaiņiem. Kempinga telts ir aprīkota ar modernu Dual Flow Vent grīdas ventilācijas sistēmu, Vario Vent Control tehnoloģiju un citām ventilācijas atverēm, kas nodrošina pastāvīgu gaisa apmaiņu un ilgstošu svaigumu. Praktiskais risinājums ietver vairākas kabatas, lai atvieglotu ērtu priekšmetu organizēšanu, rāvējslēdzējs, kas ļauj savienot vadu ar elektrību, un lampas turētājs. Viss ir iepakots praktiskā maciņā ar kompresijas siksnām. Pelēki zaļā kempinga telts būs jūsu uzticīgs pavadonis daudzus sezonus.

Tehniskie dati:

• Cilvēku skaits: 6

• Ūdensizturība: 4000 mm ūdens stabs

• Flysheet: 100% poliesters, PU, ​​līmētas šuves

• Guļamistaba: 100% elpojošs poliesters, tīklveida ieeja

• Sašūta grīda: 100% poliesters (PE)

• Rāmis: stikla šķiedra 11 mm

• Īpaši biezas 5 mm tapas un V tapas

• Izmēri: 360x525 cm (ar priekštelpu)

• Augstums: 210 cm (priekšnams) 200/180 cm (guļamistabā)

• Izmēri pēc salocīšanas: augstums: 69 cm, diametrs: 33 cm

• Svars: 17,5 kg

 

 

Ražotājs:
HIGH PEAK

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt