Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Thule Paramount commuter backpack 18L TPCB18K Black (3204729)

3204729
Preces ID:1003595
8650 
Piegādātāja noliktavā: 3 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

 Funkcijas Saritināmās augšas aizdare un izturīgi, pārklāti materiāli nodrošina drošu aizsardzību pret laikapstākļiem Viegli piekļūstiet savam tālrunim no speciālas kabatas, atrodoties braukšanas stāvoklī Peldošais klēpjdatora nodalījums ērti ieguļ mugurā, atrodoties dabiskā braukšanas stāvoklī, turot līdz 16 collu klēpjdatoru Atveriet sānu paneļu rāvējslēdzējus, lai palielinātu ietilpību līdz 50%, pārvēršot plūdlīnijas formas somu par lieljaudas pilsētas kravas pārvadātāju Esiet pamanāms vājā apgaismojumā ar atstarojošiem akcentiem, kas ir redzami no visiem leņķiem Plaša uzglabāšanas telpa ir ideāli piemērota plašam satura klāstam, kas nepieciešams velobraucējam, tostarp maiņas drēbēm, jakai, pusdienām vai pārtikai, vai ēdienam ceļā uz mājām. Liela sānu kabata droši notur ūdens pudeli vai termosu, braucot vai ejot Ārējās kabatas nodrošina vietu velosipēda atslēgai un personīgajām nepieciešamajām lietām viegli aizsniedzamās vietās, nerokoties pa somu Plecu siksnas formas un krūšu kaula siksnas stāvokļa integrācija uzlabo stabilitāti braukšanas laikā, uzlabojot drošību, komfortu un ērtumu bez gurnu jostas. Ventilējamais muguras panelis un plecu siksnas saglabā komfortu siltās dienās Piestipriniet ķiveri somas ārpusē, kamēr neesat uz velosipēda   Tehniskie dati Krāsa: melna Materiāls: 420D neilons Izmēri (G x P x A): 30 x 24 x 53 cm Tilpums: 18L Svars: 1,05 kg


Ražotājs:
THULE

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt