Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

WAGNER Krāsošanas ierīce - smidzinātājs / pistole Control 150M EUR 2394312

2394312
Preces ID:962110
33740 
Piegādātāja noliktavā: 37 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Tips Krāsas smidzinātājs
Barošana Ar vadu
Jauda, W 350
Svars, kg 8,00
Spriegums, V 220 – 240
Darba spiediens, bar 0 – 110
Motora veids Elektrodzinējs
Šļūtenes garums, m 7,5
Tvertnes tilpums, l 5,5
Ar rokturi
Produktivitāte, l/min. 0 — 0.9
Smidzināšanas sistēma Augstspiediena
Pasaulē slavenais uzņēmums WAGNER ražo un attīsta inovatīvas un augstākās klases krāsošanas smidzināšanas sistēmas. Uzņēmuma mērķis ir radīt lietotājam draudzīgu sienu krāsošanas tehnoloģiju. Kopš dibināšanas WAGNER ir attīstījis alternatīvu vienkāršai otai vai krāsu rullītim – krāsas smidzinātāju, kas taupa laiku un uzlabo virsmas pārklājuma kvalitāti. Mūsdienās WAGNER uzņēmums ir atpazīstams, pateicoties virsmu krāsošanas tehnoloģijām, kas izmanto krāsu, mitros un pūderpārklājumus. WAGNER produktu klāsts sastāv no krāsu smidzināšanas sistēmām, manuālām krāsu pistolēm, krāsu rullīšiem un tapešu noņēmējiem ar tvaiku.

WAGNER CONTROL 150M EUR modelis ir paredzēts nelieliem darbiem - piemēram, sienu krāsošanai: sienas kā iekštelpās, tā ārpus tām, stūriem un malām, virsmu apstrādei ar laku, lai pasargātu virsmas no laikapstākļu negatīvas ietekmes (dārza mēbeles, vasaras mājas, logu slēģi, durvju rāmji, radiatori, mēbeles, durvis, velosipēdi, automašīnas, motociklu daļas, dārza žogi, augu aizsardzība, griestu plāksnes, garāžu durvis, logu rāmji, margas,. u.c.). Salīdzinot ar otu vai rullīti, krāsas smidzinātāji patērē mazāk laiku, lai virsmu noklātu ar krāsu. Piemēram, 4x4m istabas noklāšanai ar krāsu ar smidzinātāju ir nepieciešamas apmēram 15 minūtes, bet ar rullīti vai otu tās būtu apmēram 58 minūtes
Izmantojot krāsas smidzinātāju, stūri un malas nebūs papildus jākrāso ar otu. Krāsas smidzinātājs nodrošina vienmērīgu virsmas pārklājumu. Krāsas smidzinātāji uz sienām neatstāj līnijas, matus, šādi uzklāta krāsa nepil. Līdz ar to nav nepieciešams uzklāt papildus krāsas slāni, lai noklātu nepieciešamās vietas. Klājot laku, WAGNER ir veicis eksperimentu, kas pierāda, ka ar smidzinātāju uzklāts pārklājums ir noturīgāks, salīdzinājumā ar otas izmantošanu. Krāsas smidzinātāji ļauj krāsotājam strādāt grūti pieejamās vietās (piemēram, logu slēģi, stūri, malas utml.).

Sagatavošanās laiks un tīrīšanas laiks (pēc darba beigām) krāsas smidzinātājam ir ilgāks, salīdzinot ar otu. Krāsošanā ir nepieciešams lielāks krāsu daudzums. Nav iespējams krāsot vējainos apstākļos. Taču otas izmantošana patērē vairāk laiku. Var būt nepieciešamas vairāk nekā divas pārklājuma kārtas. Uz virsmas var palikt redzamas otas pēdas. Krāsošanas kvalitāte ir atkarīga no krāsotāja prasmes un krāsas struktūras.

 



Garums 34.3
Длина 34.3
Augstums 30.5
Высота 30.5
Platums 31.8
Ширина 31.8
Ražotājs:
WAGNER

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt