Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Lifetime Premium dārza māja 213x289 (60310)

60310*NA
Preces ID:900372
228130 
Piegādātāja noliktavā: 5 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

ASV zīmola Lifetime ražotā dārza nojume ar izmēriem 289 x 213 cm ir inovatīvs produkts, kas izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas - 100% augsta blīvuma polietilēna (HDPE). Tērauda pastiprinātā konstrukcija padara šķūni daudz izturīgāku un kalpos gadiem ilgi. Tas ir izveidots tā, lai tajā būtu viss, ko vēlaties paslēpt no sava dārza.

Ar konfigurējama sienas plaukta un stūra plauktu palīdzību var pielāgot telpu pēc vajadzības, un, pateicoties īstu koku imitējošai konstrukcijai, tā lieliski iekļausies dārza apkārtnē. Sienas un jumts ir pārklāti ar UV izturīgu aizsargkārtu, lai novērstu izbalēšanu un plaisāšanu. Traipu noturīgā virsma nekad nav jākrāso - nepārprotama priekšrocība salīdzinājumā ar koka nojumēm!

No izturīga materiāla izgatavots jumta logs, kas stiepjas visā jumta garumā, nodrošina maksimālu dabisko apgaismojumu. Divvietīgās durvis ar eņģēm, kas aizvērtas ar slēdzeni, atveras gandrīz par 180 grādiem, pateicoties kurām varam ienest iekšā pat lielu aprīkojumu. Neslīdošā polietilēna grīda un viegli kopjama ar tēraudu pastiprināta konstrukcija nodrošina ilgstošu komfortu.

Jumts ar augstu slīpumu ļauj ātri izkļūt no lietus un sniega un nodrošina plašu interjeru, savukārt lieljaudas tērauda laidumi piešķir spēku. Svaiga gaisa padevi un lielisku ventilāciju nodrošinās logi un aizsegtās ventilācijas atveres, kas papildus atbaidīs kaitēkļus.

Visa inovatīvu risinājumu klāsts padara Lifetime Garden Shed nepārspējamu un produktu, kas izceļas uz konkurentiem.

Priekšrocības:

Konstrukcija no dubultā augsta blīvuma polietilēna (ABPE), kas pastiprināta ar tēraudu
Jumts ar augstu slīpumu ātrai lietus un sniega novadīšanai
Tērauda kopnes uzlabo jumta izturību
Slēdzamas divviru durvis ar plašu atvēršanas leņķi
Neslīdoša grīda izgatavota no HDPE izturīgs pret dažāda veida netīrumiem, piemēram, eļļām vai šķīdinātājiem
Garš jumta logs, kas darbojas visā jumta un logu garumā, nodrošinās pietiekami daudz dabiskās gaismas
Pārsegtas ventilācijas atveres
Konfigurējama plauktu un plauktu sistēma
Augsta vēja pretestība (104,6 km/h)
Estētiskais izskats
Koka imitācijas konstrukcija
UV aizsardzība, lai novērstu laikapstākļu radītos bojājumus

SPECIFIKĀCIJA:

Materiāls: Tērauds ar pulverkrāsu un augsta blīvuma polietilēns (HDPE)
Sienu un durvju konstrukcija: Divu apvalku polietilēna paneļi pastiprināti ar tēraudu
Grīda: Neslīdošs dubultsienu polietilēns
Ārējie izmēri: 204 cm x 275 cm x 227 cm
Iekšējie izmēri: 198 cm x 270 cm x 178 - 224 cm
Durvju izmēri: 137,7 cm x 191,7 cm
Jumta ārējie izmēri: 218 .3 cm5 x2 cm
Jumta slīpums: 5:12
Jumta konstrukcija: Dubultā apvalka polietilēna paneļi
Līčas: Divas tērauda A- sebes
Tilpums: 14,1 m3
Platība: 5,346 m2 Stāvlaukums
: 197 cm Karnīzes
dziļums: 5,08 cm
Vēja pretestība: 104,6 km/h
Ventilācijas atveres: Divas aizslietas ventilācijas atveres
Plaukti: Divi stūra plaukti - rādiuss 24 cm + viens plaukts 76 x 25 cm
Logi: 2 polikarbonāta logi 58,4 x 31 5 cm
Rokturis: augstas kvalitātes metāla aizbīdņa rokturis
Durvju eņģes: Cinkota tērauda pilna garuma eņģes tapas
Durvju aizvēršana: Ārpuse: aizbīdnis ar piekaramās atslēgas iespēju. Iekšpusē: divas aizbīdņi kreisajās durvīs
Krāsa: Grafīts
Garantija: 10 gadi

* Pirms nojumes montāžas jāsagatavo betona vai koka platforma. Pirms platformas veida noteikšanas virsma ir jāizlīdzina. Šķūnis, kas uzstādīts uz nelīdzenas virsmas, nesalocīsies pareizi. Mēs iesakām sagatavot platformu ar betona klonu. Šim tipam ir vislielākā izturība un tas kalpos daudzus gadus. Izvēlētā platforma jānovieto virs zemes līmeņa, lai izvairītos no ūdens uzkrāšanās šķūnī. Visa informācija par platformas izveidi ir ietverta lietošanas pamācībā.

100% HDPE - Izgatavota no 100% dubultsienu augsta blīvuma polietilēna, nojume ir īpaši izturīga. Izmantojot dubultsienu paneļus, tiek panākta daudz lielāka materiāla elastība un darbs, kā arī pretestība min. spēcīgam vējam.

IZTURĪGA KONSTRUKCIJA - Šķūnis ir papildus pastiprināts ar tērauda konstrukciju un tērauda laidumiem, kas padara to daudz izturīgāku pret triecieniem un slodzēm.

KREISĀ SLĒNA SLĒDZE - Divas aizbīdņi durvju kreisajā spārnā uzlabos nojumes stabilitāti un izturību, neriskējot, ka tās pašas atvērsies un papildus pasargās šķūni pret ielaušanos.

DURVJU NODROŠINĀŠANA AR SLĒDZĒJU - Saglabājiet savas nojumes saturu drošībā. Durvis aizvērtas ar aizbīdni, ko papildus iespējams nostiprināt ar piekaramo atslēgu.

LABS APGAISMOJUMS - garš, izturīgs, pilna garuma jumta jumta logs un liels polikarbonāta logs nojumes sānu sienā nodrošina labi apgaismotu interjeru

BĪDĀMI POLIKARBONĀTA LOGI - Papildus atbilstošam šķūnīša apgaismojumam logi nodrošina ventilāciju un svaigu gaisu

ARĪGĀ VENTILĀCIJA - Pastāvīga gaisa cirkulācija ietekmē tā kvalitāti nojumes iekšienē. Pat ilgstoši nevēdinot telpu, nav jāuztraucas par mitrumu un nepatīkamām smakām.

KOKSNES TEKSTŪRA - Perfekta koka imitācija ļauj šķūnītim labi saskaņot ar dārza apkārtni, vienlaikus neprasot krāsošanu vai kopšanu.

TELPAS OPTIMIZĀCIJA - Ar sienas un stūra plauktu palīdzību var sakārtot nojumes interjeru tā, lai tajā varētu ietilpt viss, ko vien vēlies.

OPTIMĀLA ŪDENS NOTEIKŠANA - Stāvais jumta slīpums nodrošina labu ūdens novadīšanu un novērš sniega uzkrāšanos.

IEPLAŠA IEEJA - Pateicoties divvērtņu durvīm, kas atveras gandrīz līdz 180 grādiem, var ērti ienest iekšā liela izmēra priekšmetus.

UV AIZSARDZĪBA - Pret UV starojumu noturīgs aizsargslānis pasargās konstrukciju no izbalēšanas un plaisāšanas, lai šķūnīti varētu izmantot gadiem ilgi!

VAIRĀK 25 GADU PIEREDZE

Lifetime nodrošina augstākās kvalitātes produktus jau vairāk nekā 25 gadus. Uzņēmums parādījās 1986. gadā kā pasaulē pirmo portatīvo basketbola statīvu ražotājs, kas mainīja šī sporta veida seju. Mūsdienās Lifetime ir arī saliekamo galdu un krēslu, kajaku, dārza un rotaļu laukumu aprīkojuma ražotājs. Gadu gaitā uzņēmums ir guvis atpazīstamību tirgū, un tā produkti ir kļuvuši par kvalitātes, apņemšanās un inovācijas simbolu.

10 GADU GARANTIJA

Mūžs garantē savu produktu uzticamību un ilgu garantijas laiku. Tas rada produktus, kas atbilst katra aktīva dzīvesveida lietotāja prasībām. Jūs varat uzticēties Lifetime produktiem, jo ​​tie tiek ražoti un pārbaudīti. Lifetime ražo produktus, kurus ir viegli lietot un viegli uzturēt. Tas viss kopā veido nepārspējamas vērtības produktus, uz kuriem varat paļauties katru reizi. Lifetime piedāvā visaptverošu garantiju visām daļām un produktiem. Garantija attiecas uz visiem ražošanas defektiem.

AIZSARGĀTAIS INTELEKTUĀLAIS ĪPAŠUMS

Lifetime lepojas ar savu svaigumu un inovācijām, kvalitāti, dizainu un ražošanas procesu. Tādējādi mūža izstrādājumus aizsargā vairāki patenti, preču zīmes un citi intelektuālā īpašuma likumi. Intelektuālā īpašuma likumi atzīst Lifetime produktu inovāciju īpatnības un aizsargā uzņēmumu no šo tiesību pārkāpumiem. Lifetime apzinīgi īsteno jebkuru savu intelektuālā īpašuma tiesību pārkāpumu. Patentu saraksts atrodams šeit.

KVALITĀTE NO ASV

Mūža produkti nāk no ASV, kas garantē neticami augstu piedāvāto produktu kvalitāti. Uzņēmums izmanto vislabākās kvalitātes materiālus, piemēram, HDPE (augsta blīvuma polietilēna) plastmasu. Kalpošanas laiks nozīmē daudzus gadus ilgus produktus ar izturību un izturību, kas pārsniedz vidējo. Tie atspoguļo apņemšanos un inovācijas, vienlaikus saglabājot kvalitāti, kas raksturīga ASV ražotajiem produktiem. 

 

 

Ražotājs:
LIFETIME

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt