Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Adar Radiovadāms auto NIKKO "Wrist Racers", 1:24 4 km/h 10290

10290
Preces ID:981897
2810 
Piegādātāja noliktavā: 10 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

RC auto, ko vada ar rokas kontrolieri. Izmēru attiecība 1:24. Ātrums 6 km/h. Kontroliera darbības rādiuss ir aptuveni 20 m, frekvence - 2,4 GHz. Pieejami 2 dažādi modeļi

Nikko ir kategorijas līderis, kas jau 60 gadus ir radiosakaru vadāmo transportlīdzekļu līderis. Nikko radio vadāmie transportlīdzekļi ir inovatīvi un augstas kvalitātes. Nikko ir daudzu zēnu un viņu tēvu iecienīts zīmols. NIKKO radiovadāms "Wrist Racers" transportlīdzeklis, mērogs 1:24. Pilnfunkciju tālvadības pults: pa kreisi / pa labi, uz priekšu / atpakaļ. Ātrums 4 km/h. Frekvence 2,4 GHz. Diapazons 20 m.

Komplektā esošās baterijas ir paredzētas tikai izmēģināšanai. Lūdzu, iegādājieties jaunas baterijas, lai izmantotu visas šī produkta priekšrocības.
BRĪDINĀJUMI! Nav piemērots bērniem līdz 3 gadu vecumam – satur sīkas detaļas (aizrīšanās/nosmakšanas risks). ROTAĻLIETA SATUR BATERIJAS! GLABĀJIET BATERIJAS BĒRNIEM NEPIEEJAMĀ VIETĀ! Baterijas drīkst nomainīt tikai pieaugušie. Lietojiet jaunas un jaudīgas baterijas. Izmantojiet tikai ierīcē ieteikto bateriju tipu. Nelietojiet reizē dažāda veida vai vienlaikus jaunas un vecas baterijas. Rotaļlietu neizmest mājsaimniecības atkritumos! Izlietotās baterijas ir jānomaina vai jāizņem no rotaļlietas. Neizmetiet baterijas mājsaimniecības atkritumos, jo tās var izplūst vai eksplodēt. Izņemiet rotaļlietu no visiem iepakojumiem pirms dodat bērnam. Saglabājiet šo informāciju izmantošanai nākotnē. Lietot pieaugušo uzraudzībā!
Izgatavoja - NIKKO


Ražotājs:
ADAR

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt