Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Adar Radiovadāms auto NIKKO Nano Trax 6 km/h, 360º rotācija (baterijas) 15x8 cm 10181

10181
Preces ID:981898
3140 
Piegādātāja noliktavā: 10 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Mērogi 1:16 Maksimālais ātrums: 6 km/h 2,4 GHz Izmantošanai telpās un ārpus telpām

Visas produktu specifikācijas

Produkta apraksts

NIKKO RC Nano Velocitrax - Tālvadības pults vadāma mašīna - Zaļa. Koncentrēta jauda tikai 15 cm garumā: NIKKO Nano Trax! Ģeniālais tālvadības pults vadāmais automobilis ne ar ko neatpaliek no sava lielā brāļa VelociTrax (29 cm)! Tas ir ideāls apvidus sacīkšu braucamais jebkuram apvidum ar izturīgu trases konstrukciju. Pateicoties tās mazajam izmēram, to bez problēmām var paņemt līdzi jebkur, un tā nodrošinās jums jautrību un jautrību, lai kur jūs atrastos! Nano Trax bez piepūles pārvar sarežģītus nelīdzenumus, šķēršļus un pat 45% nogāzes. Tālvadības pults vadāmā rotaļu automašīna atkarībā no virsmas var sasniegt ātrumu līdz 6 km/h. Tevi gaida ģeniāli piedzīvojumi ar foršiem 360 grādu pagriezieniem, aizraujošiem trikiem un daudz ko citu! Atbrīvojiet ceļu... ar Nano Trax! Tālvadības pults ir aprīkota ar 2,4 GHz pārraides tehnoloģiju, kas ļauj bez traucējumiem izklaidēties līdz pat 20 metru attālumā. Pateicoties lielajai pārnesumkārbas jaudai, automašīnā vienlaikus var braukt līdz pat 10 spēlētājiem. Baterijas nav iekļautas komplektā. Tāpēc braucamrīkam ir nepieciešamas 3x AA baterijas automašīnai un 3x AAA baterijas kontrolierim, kas jāiegādājas atsevišķi.



Ražotājs:
ADAR

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt