Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Technic Formula E® Porsche 99X Electric (42137)

42137
Preces ID:804291
4990 
Piegādātāja noliktavā: 25 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

9+   Vecums
422   Detaļu skaits

Atklāj perfektu dāvanu Formula E® sacīkšu un Porsche faniem no 9 gadu vecuma — šo ātro LEGO® Technic Formula E® Porsche 99X Electric (42137) rotaļu sacīkšu auto ar pavelkamo motoru. Bērniem patiks aizrautīgi būvēt, atveidot Porsche sacīkšu auto detaļas un pēc tam izbaudīt sacīkšu gaisotni, izmantojot 2 pavelkamos motorus un lietotni LEGO Technic AR.

Iedzīvini sacīkstes.
Izmantojot paplašināto realitāti, lietotne ļauj bērniem iejusties izcila Porsche Formula E braucēja lomā. Bērni var izvēlēties sacīkšu trasi, pieņemt lēmumus par enerģijas pārvaldību un izmantot savas prasmes, lai sasniegtu labākos rezultātus sacīkstēs. Izmantojot 2 pavelkamos motorus, bērni var izlemt, cik stipri auto jāuzvelk, pirms nospiest slēdzi, lai redzētu, kā auto traucas pa paplašinātās realitātes trasi! 

Lieliska iepazīšanās ar inženierzinātnēm.
LEGO Technic būvēšanas komplekti piedāvā reālistiskas kustības un mehānismus, kas iepazīstina LEGO būvētājus ar mašīnbūves pasauli saprotamā un reālistiskā veidā.

  • Uzbūvē Formula E® sacīkšu leģendu. Auto sporta faniem patiks būvēt LEGO® Technic komplektu "Formula E® Porsche 99X Electric" (42137).
  • Paplašinātā realitāte. Lejupielādē lietotni LEGO® Technic™ AR, lai skenētu modeli. Pēc tam izmanto pavilkšanas funkciju, lai palaistu automašīnu ar kāju un vērotu, kā tā atdzīvojas aizraujošās sacīkstēs.
  • Pavilkšanas funkcija. Izmantojot 2 pavelkamos motorus, bērni var izlemt, cik daudz enerģijas rotaļu auto nepieciešams, lai izdotos nevainojams starts, izmantojot slēdzi.
  • Lieliskas rotaļu iespējas. Pavilkšanas funkcija savienojumā ar lietotni LEGO® Technic AR. Kad auto ir noskenēts lietotnē, ar roku pavelc to atpakaļ, bet pēc tam izmanto kāju, lai palaistu automašīnu, un vēro rezultātu.
  • Autentisks dizains. Šis būvējamais Porsche modelis ir autentisks īstā Formula E® Porsche sacīkšu auto atveidojums ar sponsoru logotipiem.
  • Ideāli piemērots ikvienam Formula E® sacīkšu fanam no 9 gadu vecuma. Šis Porsche būvēšanas komplekts būs izcila dāvana bērniem, kam patīk Porsche sacīkšu auto, Formula E vai paplašinātās realitātes rotaļlietas.
  • Lielums piemērots rotaļām. Šis Porsche pavelkamais rotaļu sacīkšu auto ir aptuveni 6 cm augsts, 31 cm garš un 12 cm plats.
  • Mācīšanas rotaļājoties. LEGO® Technic pasaule piedāvā sarežģītākus būvēšanas komplektus LEGO faniem, kuri ir gatavi nākamajam būvēšanas izaicinājumam.
  • Augsti kvalitātes standarti. LEGO® Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  • Maksimāli pārbaudīts. LEGO® Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt