Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System (71374)

71374
Preces ID:796158
24720 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+    Vecums
2646  Detaļu skaits
 

Vai tev patīk video spēles? Vai pirms daudziem gadiem spēlēji Super Mario Bros.™? Vai arī tev vienkārši patīk praktiska un radoša darbošanās brīvajā laikā? Tādā gadījumā LEGO® Nintendo Entertainment System™ (71374) modeļa komplekts ir tev ideāli piemērots.

Autentisks un interaktīvs.
No klucīšiem uzbūvētajā NES modelī ir daudz reālu detaļu, tostarp atverams slots, kur ievietot Game Pak un kuru var fiksēt, un pults ar savienojošo kabeli un spraudni. Vadības pults ir iekļauta retro televizora komplektā, kurā ir pieejama plakana 8 bitu Mario figūra ritināmā ekrānā, kā arī darbību klucītis skenēšanai ar LEGO® Mario™ (figūra nav iekļauta; pieejama LEGO® Super Mario™ Sākuma maršruta komplektā 71360), lai viņš reaģē uz ekrānā redzamo ienaidnieku darbībām, šķēršļiem un bonusiem, tāpat kā Super Mario Bros. spēlē.

Radošs komplekts.
Šis unikālais komplekts ir daļa no iedvesmojošas LEGO būvēšanas komplektu pieaugušajiem kolekcijas, kas ir brīnišķīga dāvana sev un draugiem-entuziastiem, kuriem patīk “izgatavo pats” veida izaicinājumi un kas ar lepnumu izliek apskatei savus darbus.

  • Atdzīvini nostalģiskas atmiņas, būvējot šo lielisko, detalizēto LEGO® klucīšu Entertainment System™ (71374) modeli un interaktīvu 1980-to gadu stila televizoru, kurā rāda klasisko Super Mario Bros.™ spēli.
  • Televizors ir aprīkots ar rokturi darbināmu ritināšanas ekrānu, bet, ja noskenēsi darbību klucīti, ievietojot LEGO® Mario™ (figūra nav iekļauta) augšējā slotā, viņš reaģēs uz ekrāna redzamo ienaidnieku darbībām, šķēršļiem un bonusiem.
  • No jauna LEGO® stilā ir radītas autentiskas NES pults detaļas, iekļaujot vadības pulti un atveramu slotu uzbūvējamai Game Pak figūrai ar reālu fiksēšanas funkciju, kas iepriecinās Super Mario Bros.™ fanus.
  • Neatkarīgi no tā, vai pirms daudziem gadiem spēlēji NES spēli, vai tev patīk antīkas lietas vai arī tu tikai meklē jautru, radošu “izgatavo pats” projektu, kurā var aizmirsties un atsvaidzināt savas sajūtas, šis 2646 detaļu modeļa būvēšanas komplekts būs tev ideāli piemērots.
  • Uzbūvējamā televizora aptuvenais augstums ir 22,5 cm, platums 23,5 cm un dziļums 16 cm, un kopā ar NES modeli tas veido skaistu dekoru, ko izlikt apskatei mājās vai birojā. Komplekts ir arī labākā LEGO® dāvana draugiem-videospēļu cienītājiem.
  • Baterijas nav nepieciešamas. Kombinē šo komplektu ar LEGO® Mario™ figūru no LEGO® Super Mario™ Piedzīvojumi ar Mario: Sākuma maršruta komplekta (71360), lai atdzīvinātu televizora interaktīvās funkcijas.
  •  Skaidras instrukcijas pat jaunpienācējiem LEGO pasaulē palīdz gūt pārliecību par savām būvēšanas prasmēm. Komplektā ir iekļauts arī ilustrēts buklets par Nintendo Entertainment System™ un klasisko NES spēļu radīšanu.
  •  Šis kolekcionējamais būvēšanas komplekts pieaugušajiem ir iekļauts augstvērtīgu, iedvesmojošu LEGO® būvēšanas komplektu kolekcijā, kas radīta tieši tev, prasīgajam entuziastam, ja meklē nākamo “izgatavo pats” projektu.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši atbilst augstākajām nozares standartu prasībām, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot un atvienot; un tā tas ir bijis kopš 1958. gada.
  •  LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, saspiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu šī unikālā LEGO būvēšanas komplekta atbilstību augstāko drošības un kvalitātes standartu prasībām.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt