Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Super Mario 64™ jautājuma zīmes bloks (71395)

71395
Preces ID:817570
18800 
Piegādātāja noliktavā: 5 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+     Vecums
2064   Detaļu skaits

Atsauc atmiņā jaukus mirkļus, būvējot, izliekot apskatei un rotaļājoties ar LEGO® komplektu ""Super Mario 64™ jautājuma zīmes bloks"" (71395). Ir pagājuši divdesmit pieci gadi kopš videospēles Super Mario 64 iznākšanas, un šajā komplektā ir no klucīšiem būvēts ? bloks, kuru var atvērt, lai ieraudzītu labi pazīstamus spēles līmeņus: Peach’s Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain un Lethal Lava Trouble. Iekļautas arī 10 leģendāru tēlu mikrofigūras, ko izvietot detalizētajās ainās.

Interaktīvas rotaļas. Komplekts būs brīnišķīga dāvana ikvienam Super Mario fanam, un tam ir pievienotas pakāpeniskas būvēšanas instrukcijas. Interaktīvām rotaļām pievieno LEGO® Mario™ vai LEGO® Luigi™ figūru no sākuma maršruta komplekta 71360/71387 (jāiegādājas atsevišķi) un sakrāj 10 paslēptas enerģijas zvaigznes, lai atklātu slepenas reakcijas un citas iespējas.

Neierobežotas iespējas. LEGO Super Mario klāstā ir iekļauti sākuma maršruti, paplašinājuma maršruti un spēju komplekti, lai būvētāji varētu paplašināt, pārbūvēt un radīt jaunus, unikālus līmeņus.

  •  Godini klasisko videospēli Super Mario 64™ LEGO® stilā ar šo no klucīšiem būvēto ? bloka (71395) versiju apskatei un interaktīvām rotaļām.
  •  Iekļautas 10 LEGO® Super Mario™ mikrofigūras: Mario, Joši, princese Peach un King Bob-omb, kā arī Chain Chomp, Big Bully, Mr. I, Lakitu, pingvīns un pingvīnēns.
  •  ? bloka augstums, platums un dziļums ir aptuveni 18 cm, un to var atvērt, lai ieraudzītu 4 detalizētus Super Mario 64™ līmeņus: Peach’s Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain un Lethal Lava Trouble.
  •  Interaktīvām rotaļām pievieno LEGO® Mario™ vai LEGO® Luigi™ figūru no sākuma maršruta komplekta 71360/71387 (jāiegādājas atsevišķi) un sakrāj 10 paslēptas enerģijas zvaigznes, lai atklātu slepenas reakcijas un citas iespējas.
  •  Šis kolekcionējamais LEGO® būvēšanas komplekts ar 2064 detaļām būs lieliska dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana Super Mario 64™ faniem, kā arī visiem spēļu un retro lietu cienītājiem.
  •  Komplektam ir pievienotas pakāpeniskas instrukcijas, lai arī tie LEGO® Super Mario™ fani, kuriem vēl nav lielas pieredzes ar LEGO komplektiem, varētu būvēt pārliecinoši un ar prieku.
  •  Šis LEGO® Super Mario™ komplekts ir daļa no kvalitatīvu būvēšanas komplektu kolekcijas pieaugušajiem, kam patīk radoši, pašu rokām darināti projekti.
  •  LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās var viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši un detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt