Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Star Wars Luke Skywalker (Red Five) ķivere (75327)

Preces ID:834387
10300 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+  Vecums
675  Detaļu skaits

Sajūti sava radošā Spēka jaudu, būvējot kolekcionējamo komplektu ""Luke Skywalker™ (Red Five) ķivere"" (75327). Šis būvējamais Luke leģendārās pilota galvassegas modelis ir visu laiku pirmais varoņa ķiveres vai atvērtas ķiveres modelis LEGO® Star Wars™ kolekcijā. Sajūti savu iekšējo džedaju, lai atveidotu autentiskas detaļas, tostarp no klucīšiem būvētu mikrofonu un iekšpuses polsterējumu, kā arī sarkanus, caurspīdīgus vizieru elementus. Pievieno iebūvēto pamatni ar nosaukuma plāksnīti, lai pabeigtu satriecošo apskates modeli.

Pakāpeniskas instrukcijas. Komplektā ir iekļautas skaidras instrukcijas, lai tu varētu atpūsties un izbaudīt būvēšanas procesu. Kad esi gatavs jaunai būvēšanas misijai, meklē arī citas LEGO Star Wars ķiveres (2022. gada marta jaunumi).

Galaktika tavās rokās. Šis stāsts sākās sensenos laikos tāltālā galaktikā. Tagad sāga turpinās tavās mājās ar kvalitatīvu, pieaugušajiem paredzētu LEGO Star Wars komplektu kolekciju. Izpēti visu klāstu, lai atrastu dažādas svētku vai dzimšanas dienas dāvanas Zvaigžņu karu faniem vai aizrautīgiem LEGO būvētājiem.

  •  Atmodini savu radošo Spēku. Sajūti džedaja cienīgu koncentrēšanos un rūpību, būvējot šo detalizēto LEGO® Star Wars™ modeli ""Luke Skywalker™ (Red Five) ķivere"" (75327).
  •  Radīta, lai izliktu apskatei. Atsauc atmiņā Zvaigžņu karu sāgas ainas, atveidojot autentiskas Luke Skywalker ķiveres detaļas no LEGO® klucīšiem, un izliec modeli apskatei uz iebūvētās pamatnes ar nosaukuma plāksnīti.
  •  Būvē savu kolekciju. Šis komplekts ir daļa no kolekcionējamu, būvējamu un eksponējamu LEGO® Star Wars™ ķiveru modeļu sērijas, un katrs komplekts piedāvā aizraujošu radošo pieredzi.
  •  Dāvanas ideja. Iepriecini pats sevi vai pasniedz šo izcili kvalitatīvo komplektu ar 675 detaļām kā dāvanu pieaugušam Zvaigžņu karu fanam, aizrautīgam LEGO® būvētājam un/vai LEGO Star Wars ķiveru kolekcionāram.
  •  No klucīšiem būvēta Zvaigžņu karu piemiņas lieta, kas veidota tā, lai radītu varenu vizuālu iespaidu. Šis kolekcionējamais Luke Skywalker ķiveres modelis ir aptuveni 19 cm augsts, 12 cm plats un 13 cm dziļš.
  •  Pakāpeniska pamācība. Vai esi jaunpienācējs LEGO® būvēšanas komplektu pasaulē? Nekādu problēmu. Kārbā ir vienkāršas, ilustrētas instrukcijas, tāpēc būvēt varēsi ar džedaju meistara cienīgu pārliecību.
  •  No tāltālas galaktikas līdz tavai istabai. Kvalitatīvie, pieaugušajiem paredzētie LEGO® Star Wars™ komplekti tiek veidoti tādiem zinošiem entuziastiem kā tu, kam patīk radoši, paša rokām veidoti projekti.
  •  Garantēta kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO® detaļas vienmēr atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās būtu saderīgas un droši savienojamas.
  •  Rūpes par drošību. LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt