Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina™ (75290)

75290
Preces ID:791823
34730 
Piegādātāja noliktavā: 4 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+    Vecums
3187   Detaļu skaits
 

Lieliski pavadiet laiku vienatnē un izdzīvojiet ikoniskas ainas no filmas "Zvaigžņu kari: Jaunā cerība" ar lielisko, izstādīšanai paredzēto LEGO® Star Wars™ modeli "Mos Eisley Cantina" (75290). Šajā Master Builder sērijas komplektā ar 3187 detaļām iekļauta ēstuve ar daudzām autentiskām detaļām, kas iepriecinās fanus, kā arī pievienojamas ēkas Mos Eisley pilsētas ainas atdarināšanai.

Būvē un izliec apskatei!
Šis aizraujošais būvēšanas komplekts ir lielisks veids, kā atpūsties un ļaut vaļu savai Zvaigžņu karu aizrautībai. Lielisko, izstādīšanai paredzēto komplektu papildina Dewback LEGO figūra un 2 ātrgaitas braucamie. Iedzīviniet Tatooine ainu, izmantojot 21 LEGO minifigūru, tostarp Luke Skywalker, Han Solo un C-3PO, 2020. gada oktobra jaunumus Ponda Baba, Garindan un Labria, kā arī R2-D2 LEGO droīda figūru.

Jūsu nākamais paša rokām darināmais projekts.
Šī būvnieka konstruktora komplektā iekļauti skaidri saprotami norādījumi, kas sniedz iespēju ar prieku veikt katru praktiskās, paša rokām darināmās pieredzes darbību. Šis būvēšanas konstruktors pieaugušajiem ir viens no neskaitāmiem LEGO Star Wars komplektiem un lieliska dāvana sev vai Zvaigžņu karu faniem un entuziastiem.

  •  Ļaujieties sarežģītas būvēšanas priekam un pēc tam atdariniet klasiskas ainas no filmas "Zvaigžņu kari: Jaunā cerība", izmantojot šo izcili detalizēto izstādīšanai paredzēto LEGO® Star Wars™ Mos Eisley Cantina (75290) modeli no Master Builder sērijas.
  •  Šajā būvēšanas konstruktorā ietverta 21 LEGO® minifigūra, tostarp Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Ponda Baba, Garindan un Labria, kā arī R2-D2 LEGO droīda figūra un Dewback LEGO figūra Tatooine krodziņa iedzīvināšanai.
  •  Ēstuvei ir noņemams jumts, kas nodrošina ērtu piekļuvi dažādajām kabīnēm un iespēju izpētīt daudzās autentiskās detaļas, kā arī izspēlēt stāstus ar varoņiem un dažādiem kontrabandistiem, dārgumu medniekiem un citplanētiešiem.
  •  Lielisks veids, kā būvējot atbrīvoties no stresa — šis Star Wars™ modelis ar 3187 detaļām ir lieliska dāvana sev un īpaša dzimšanas dienas vai svētku dāvana Zvaigžņu karu faniem un entuziastiem.
  •  Būvējamais Mos Eisley Cantina modelis atvērtā stāvoklī ir vairāk nekā 19 cm augsts, 52 cm plats un 58 cm dziļš. Pievienojamās ēkas un 2 ātrgaitas braucamie papildina lielisko, izstādīšanai paredzēto modeli.
  •  Baterijas nav nepieciešamas — šis komplekts nodrošina praktiskas un pārdomām bagātas būvēšanas pieredzi, izmantojot tikai LEGO® klucīšus. Palutiniet sevi un atdariniet ikonisku Star Wars™ atrašanās vietu.
  •  Komplektā iekļauti vienkārši saprotami norādījumi, lai pat LEGO® jaunpienācēji varētu pārliecinoši darboties, kā arī ilustrēts buklets par komplektu, modeļa autoru un Star Wars™ stāstiem, kas ir modeļa tapšanas pamatā.
  •  Šis pieaugušajiem paredzētais LEGO® Star Wars™ komplekts ir daļa no iedvesmojošu LEGO būvēšanas konstruktoru kolekcijas tādiem zinošiem entuziastiem, kuri vēlas interesantu un radošu paša rokām radītu projektu.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši kopš 1958. gada atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi, un mazuļi tos ikreiz var viegli savienot un atvienot. Nav nepieciešams izmantot Spēku!
  •  LEGO® detaļas un klucīši tiek rūpīgi testēti un pārbaudīti, lai nodrošinātu visu Star Wars™ būvēšanas komplektu atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem gan uz Zemes, gan tāltālās galaktikās.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt