Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Star Wars Boba Fett zvaigžņu kuģis (75312)

425390
Preces ID:791616
5700 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

9+     Vecums
593   Detaļu skaits
 

Star Wars: The Mandalorian” fani var atveidot dārgumu medību misijas un kaujas ar šo lielisko LEGO® klucīšu modeli, kurā atveidots Boba Fett zvaigžņu kuģis (75312). Modelim ir rokturis ērtai lidošanai, atverama kabīne LEGO minifigūrai, rotējoši spārni, 2 šautenes un 2 rotējoši divstobru lielgabali (bez šaušanas funkcijas).Šajā kvalitatīvajā komplektā ir iekļautas arī Boba Fett un Mandalorian LEGO minifigūras ar ieročiem un karbonīta klucītis, kuru var ielikt īpašā zvaigžņu kuģa nodalījumā.

Rotaļām un apskatei.
Komplektā ir arī transportētājs zvaigžņu kuģa pārvietošanai, turklāt to var arī izmantot kā statīvu, lai bērni šo lielisko būvējamo rotaļlietu varētu izlikt apskatei vertikālā lidošanas pozīcijā. Komplektam ir pievienotas skaidras instrukcijas, lai arī LEGO pasaules jaunpienācēji varētu būvēt ar pārliecību.

Jautrības galaktika.
Uzņēmums LEGO Group jau kopš 1999. gada veido no klucīšiem būvētus Zvaigžņu karu zvaigžņu kuģu, transportlīdzekļu, vietu un tēlu modeļus. LEGO Star Wars sērija ir kļuvusi ārkārtīgi veiksmīga, un šo būvēšanas komplektu klāstā atrodamas kolosālas dāvanas visu vecumu faniem.

  • Bērni var atveidot “Star Wars: The Mandalorian” 2. sezonas kauju ainas un izspēlēt paši savas dārgumu medību misijas ar šo lielisko, no LEGO® klucīšiem būvēto Boba Fett zvaigžņu kuģi (75312).
  • Iekļautas 2 LEGO® minifigūras: Boba Fett ar šauteni un Mandalorian ar savu šauteni un beskara šķēpu, kā arī karbonīta klucītis, kas papildina radošo rotaļu iespējas.
  • Zvaigžņu kuģim ir rokturis ērtai lidošanai, atverama kabīne LEGO® minifigūrai, rotējoši spārni, 2 šautenes, 2 rotējoši divstobru lielgabali (bez šaušanas funkcijas) un nodalījums karbonīta klucītim.
  • Komplektā iekļauts arī transportētājs, ar kuru rotaļās zvaigžņu kuģi var pārvietot pa zemi; to var izmantot arī kā lielisku demonstrēšanas statīvu, lai būvētāji modeli varētu izlikt apskatei vertikālā lidošanas pozīcijā.
  • Šis būvējamais rotaļu komplekts sagādās daudz prieka, rotaļājoties vienatnē vai kopā ar citiem. Tas būs lieliska dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana moderniem bērniem no 9 gadu vecuma.
  • Zvaigžņu kuģis ir aptuveni 8 cm augsts, 20 cm garš un 20 cm plats, un tas būs iespaidīgs apskates objekts, kas pārsteigs mazā būvētāja draugus.
  • Vai tu meklē lielisku būvēšanas rotaļlietu bērnam, kurš vēl nav iepazinis LEGO® komplektus? Šim Star Wars™ komplektam, kurā ir 593 detaļas, ir pievienotas pakāpeniskas instrukcijas, lai bērns varētu būvēt ar džedaja cienīgu pārliecību.
  • LEGO® Star Wars™ komplektu klāstā visu vecumu fani atradīs kaut ko sev piemērotu, lai atveidotu populāras ainas, lomu spēlēs izspēlētu paši savus stāstus vai vienkārši izliktu apskatei no klucīšiem būvētus modeļus.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās būtu saderīgas un vienmēr viegli un droši savienojamas.
  • LEGO® detaļas un klucīši tiek maksimāli pārbaudīti, lai tie atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt