Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Star Wars Boba Fett troņa zāle (75326)

Preces ID:835635
10510 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

9+     Vecums
732   Detaļu skaits

Saraksti jaunas nodaļas seriāla “Star Wars: The Book of Boba Fett” sāgā ar būvējamo komplektu ""Boba Fett troņa zāle"" (75326), kas piemērots faniem no 9 gadu vecuma. No klucīšiem būvēto modeli var atvērt, lai ērti piekļūtu detalizētajai troņa zālei, grila zonai un virtuvei. Komplektā ir tronis ar vietu dārgumu slēpšanai un izmešanas funkciju, lai nogāztu no troņa Bib Fortuna, sasveramas kāpnes, atverami vārti un citi rotaļīgi piederumi.

Lieliski tēli.
Vislabākā dāvana moderniem bērniem. Komplektā ir iekļautas arī 7 LEGO® Star Wars™ tēlu LEGO minifigūras, tostarp 2022. gada marta jaunums Bib Fortuna, Theelin dejotāja, Weequay sargs, Gamorrean sargs un Quarren, kā arī dažādi ieroči. Pakāpeniskas instrukcijas ir pieejamas gan kārbā, gan bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions.

Jautrības galaktika.
Jau kopš 1999. gada LEGO Group atveido leģendāros Zvaigžņu karu pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus, un plašajā izcili kvalitatīvo komplektu klāstā atrodami daudzveidīgi komplekti visu vecumu faniem.

  •  Boba Fett troņa zāle. Seriāla “Star Wars: The Book of Boba Fett” fani var atveidot autentiskas troņa zāles un citu Jabba the Hutt pils daļu detaļas ar šo LEGO® Star Wars™ komplektu (75326).
  •  7 LEGO® Star Wars™ minifigūras radošām lomu spēlēm. Boba Fett un Fennec Shand, Bib Fortuna, Theelin dejotāja, Weequay sargs, Gamorrean sargs un Quarren, kā arī dažādi ieroči.
  •  Rotaļīgas funkcijas. Tronim ir izmešanas funkcija, lai nogāztu Bib Fortuna, kā arī slepens nodalījums, kurā atrodas ieroči un beskara stieņu elementi, sargu var nogāzt ar sasveramām kāpnēm, modelim ir atverami vārti un citi elementi.
  •  Atverams modelis ērtai piekļuvei. Atloki būvējamā modeļa priekšpusi un atver aizmuguri, lai ieraudzītu virtuvi un grila zonu, kā arī jautrus piederumu elementus, tostarp spočkas dzērienus.
  •  Dāvana būvētājiem no 9 gadu vecuma. Pasniedz šo būvēšanas rotaļlietu ar 732 detaļām kā svētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvanu radošiem bērniem, kuri aizraujas ar seriālu “Star Wars: The Book of Boba Fett”.
  •  Starp rotaļu piedzīvojumiem izliec apskatei. Būvējamais pils rotaļu komplekts ir aptuveni 17 cm augsts, 32 cm plats un 20 cm dziļš.
  •  Gan drukātas, gan digitālas instrukcijas. Pakāpeniskas, ilustrētas instrukcijas atrodas kārbā, bet lietotnē LEGO® Building Instructions ir digitāla pamācība, kā arī tuvināšanas un pagriešanas apskates rīki.
  •  Būvēšanas komplekti visiem vecumiem. Kolekcionējamie LEGO® Star Wars™ komplekti ir lieliski piemēroti, lai bērni (un pieaugušie fani) atveidotu leģendāras ainas, radītu jaunus piedzīvojumus vai izliktu apskatei uzbūvētos modeļus.
  •  Augsta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem kvalitātes standartiem, lai tos varētu viegli un droši savienot.
  •  Drošība pirmajā vietā. LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt