Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Marvel Venoms (76187)

76187
Preces ID:913553
10470 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+
Vecums
565
Detaļu skaits

Pārbaudi savas būvēšanas spējas un iemūžini Marvel ikoniskā superļaundara neparastos aszobu vaibstus ar LEGO® Marvel Spider-Man komplektu "Venoms" (76187).

Detalizēts atveidojums būvēšanai un apskatei.
Venoma un Zirnekļcilvēka filmu fani būs sajūsmināti par būvēšanas projekta dāvāto gandarījumu, atveidojot baismīgā citplanētu simbiota autentiskās iezīmes. Milzīgais žoklis ar zobiem kā dunčiem, garā, lokanā mēle un zemā, melnā piere kopā veido apskatei izliekamu dekorāciju, ko nevar nepamanīt. Pie izturīgās pamatnes piestiprināta eleganta nosaukuma plāksnīte, tāpēc apbrīnojamais modelis izskatās vēl iespaidīgāk blakus citiem LEGO komiksu komplektiem.

LEGO klucīšu komplekti modeļu veidošanai.
Atpūties no rosīgās pasaules un atgriezies pie radošās būvēšanas priekiem ar LEGO būvēšanas komplektiem pieaugušajiem. Aizraujošie un neticami dekoratīvie LEGO komplekti pieaugušajiem ir lieliska dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos un kā personiska velte ikvienam, kuru interesē modeļu veidošana vai komiksu kultūra.

  • Būvē un izliec apskatei vienu no Marvel Universe baisākajiem tēliem no LEGO® Marvel Spider-Man komplekta "Venoms" (76187) — aizraujoša, pieaugušajiem izstrādāta modeļa būvēšanai un apskatei.
  • Ikoniskais citplanētu radījums ar zobiem, kas izskatās pēc dunčiem, un garo, lokano mēli ir novietots uz izturīgas pamatnes ar elegantu nosaukuma plāksnīti.
  • Kolekcionējamais Marvel filmu suvenīrs ir prieka un gandarījuma avots vēl ilgi pēc radošās un praktiskās konstruēšanas beigām.
  • Ja esi pieaudzis Marvel fans vai modeļu būvēšanas entuziasts, šis būvējamais filmas tēla atveidojums ir tev piemērotākais būvēšanas un apskates projekts.
  • Šis uzmanību saistošais modelis ir aptuveni 19 cm augsts, 9 cm plats un 19 cm dziļš, un tas rosinās interesi un pievērsīs uzmanību gan mājās, gan darbavietā.
  • Šis kolekcionējamais Venoma apskates modelis ļauj aizbēgt no raizēm, veidojot fascinējošu tēlu no 565 LEGO® klucīšiem.
  • Vari ķerties pie aizraujošā konstruktora projekta nekavējoties, jo komplektācijā iekļautas kvalitatīvas drukātas instrukcijas.
  • Pieaugušajiem paredzētie LEGO® komplekti ir veidoti tā, lai to būvēšana un izlikšana apskatei sagādātu gandarījumu un aizrautu ikvienu modeļu darināšanas entuziastu.
  • LEGO® būvēšanas komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc to detaļas ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt